نویسنده =
تعداد مقالات: 110

-349 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم و ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
فاطمه صاحبی اعلا، جلال سالاری، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.02 K)

-348 ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ روﺷﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻮﻟﮏ ﺑﺮی
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.37 K)

-347 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار
علی اصغر ساکی، ع آتشی، م ملکی، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.29 K)

-346 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
علی اصغر ساکی، م رابط، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد، ا.م وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.35 K)

-345 ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.44 K)

-344 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.33 K)

-343 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی
علی اصغر ساکی، راحله جوهری، مصطفی ملکی، سارا میرزایی، معصومه عباسی نژاد، علی بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.49 K)

-342 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
علی اصغر ساکی، م رابط، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد، ا.م وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.72 K)

-341 اﺛﺮ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم و ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
س میرزایی، غ خداکرمیان، علی اصغر ساکی، ع عطریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.96 K)

-340 ﺑﺮآورد روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن
روح اله اصلانی، ملیحه امیرآبادی، پویا زمانی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.84 K)

-339 بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا
علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، مسعود رنجبران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

-338 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، امیرمنصور وطن خواه، سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.97 K)

-337 مقاومت و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی در پاسخ به روشهای مختلف تولک بری
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.72 K)

-336 اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K)

-335 ارزیابی تراکم معدنی استخوان، خصوصیات پوسته تخم مرغ و رابطه بین آنها در اثر استفاده از ویتامین Cدر مرغان تخمگذار
مسعود محمد حسین رحمتی، علی اصغر ساکی، امیر اسکندرلو، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.87 K)

-334 ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K)

-333 بررسی عوامل ثابت و برآورد اثر آنها بر صفات مختلف تولیدی و تولید مثلی در گوسفند نژاد مهربان
لیلا پژمان، پویا زمانی، مصطفی ملکی، علی اصغر ساکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.33 MB)

-332 اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.83 K)

-331 تاثیر کنجاله تخم پنبه مکمل شده با لایزین و آنزیم بر عملکرد مرغان تخم گذار در انتهای دوره
خشایار پورنیا، علی اصغر ساکی، مهدی طباطبایی، پویا زمانی، جلال سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (202.86 K)

-330 اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار
مهدیه اصلانی فریسار، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.8 K)

-329 مقایسه کارایی مدل های ریاضی مورد استفاده جهت برآورد نیاز اسیدهای آمینه
رضا ناصری هرسینی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، فاطمه صاحبی اعلاء
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.56 K)

-328 تعیین نیاز متیونین و مجموع اسیدهای آمینه گوگرددار مرغ های لگهورن (های لاین W36) سفید در طی چرخه اول تولید
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبائی، پویا زمانی، رضا ناصری هرسینی، مرتضی افتخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.17 K)

-327 اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، پویا زمانی، حسن علی عربی، مرتضی افتخاری، رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.97 K)

-326 اثرنسبت های مختلف پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای (محلول و نامحلول) بر ترکیب لاشه ی جوجه های گوشتی
حمید رضا همتی متین، علی اصغر ساکی، مصطفی خدابنده لو، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.14 K)

-325 استفاده از منابع پروتئین گیاهی ارزان تر در جانشینی کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، معصومه عباسی نژاد، جلال سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.24 K)