نویسنده = |
تعداد مقالات: 110 |
|
-949 |
|
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم و ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی |
|
فاطمه صاحبی اعلا، جلال سالاری، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 371.02 K
|
|
-948 |
|
ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ روﺷﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻮﻟﮏ ﺑﺮی |
|
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 298.37 K
|
|
-947 |
|
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار |
|
علی اصغر ساکی، ع آتشی، م ملکی، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 268.29 K
|
|
-946 |
|
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار |
|
علی اصغر ساکی، م رابط، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد، ا.م وطن خواه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 355.35 K
|
|
-945 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه |
|
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 179.44 K
|
|
-944 |
|
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز |
|
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 273.33 K
|
|
-943 |
|
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی |
|
علی اصغر ساکی، راحله جوهری، مصطفی ملکی، سارا میرزایی، معصومه عباسی نژاد، علی بیگی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 276.49 K
|
|
-942 |
|
اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار |
|
علی اصغر ساکی، م رابط، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد، ا.م وطن خواه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 354.72 K
|
|
-941 |
|
اﺛﺮ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم و ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار |
|
س میرزایی، غ خداکرمیان، علی اصغر ساکی، ع عطریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 366.96 K
|
|
-940 |
|
ﺑﺮآورد روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن |
|
روح اله اصلانی، ملیحه امیرآبادی، پویا زمانی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 467.84 K
|
|
-939 |
|
بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا |
|
علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، مسعود رنجبران |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.56 M
|
|
-938 |
|
صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم |
|
مهری رابط، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، امیرمنصور وطن خواه، سارا میرزایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 141.97 K
|
|
-937 |
|
مقاومت و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی در پاسخ به روشهای مختلف تولک بری |
|
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 265.72 K
|
|
-936 |
|
اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ |
|
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، نرگس آشوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 370.83 K
|
|
-935 |
|
ارزیابی تراکم معدنی استخوان، خصوصیات پوسته تخم مرغ و رابطه بین آنها در اثر استفاده از ویتامین Cدر مرغان تخمگذار |
|
مسعود محمد حسین رحمتی، علی اصغر ساکی، امیر اسکندرلو، پویا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 457.87 K
|
|
-934 |
|
ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی |
|
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، نرگس آشوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 373.73 K
|
|
-933 |
|
بررسی عوامل ثابت و برآورد اثر آنها بر صفات مختلف تولیدی و تولید مثلی در گوسفند نژاد مهربان |
|
لیلا پژمان، پویا زمانی، مصطفی ملکی، علی اصغر ساکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.33 M
|
|
-932 |
|
اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان |
|
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 395.83 K
|
|
-931 |
|
تاثیر کنجاله تخم پنبه مکمل شده با لایزین و آنزیم بر عملکرد مرغان تخم گذار در انتهای دوره |
|
خشایار پورنیا، علی اصغر ساکی، مهدی طباطبایی، پویا زمانی، جلال سالاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 202.86 K
|
|
-930 |
|
اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار |
|
مهدیه اصلانی فریسار، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، پویا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 172.8 K
|
|
-929 |
|
مقایسه کارایی مدل های ریاضی مورد استفاده جهت برآورد نیاز اسیدهای آمینه |
|
رضا ناصری هرسینی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، فاطمه صاحبی اعلاء |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 169.56 K
|
|
-928 |
|
تعیین نیاز متیونین و مجموع اسیدهای آمینه گوگرددار مرغ های لگهورن (های لاین W36) سفید در طی چرخه اول تولید |
|
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبائی، پویا زمانی، رضا ناصری هرسینی، مرتضی افتخاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 173.17 K
|
|
-927 |
|
اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
علی اصغر ساکی، پویا زمانی، حسن علی عربی، مرتضی افتخاری، رضا ناصری هرسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 191.97 K
|
|
-926 |
|
اثرنسبت های مختلف پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای (محلول و نامحلول) بر ترکیب لاشه ی جوجه های گوشتی |
|
حمید رضا همتی متین، علی اصغر ساکی، مصطفی خدابنده لو، ایوب عزیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 175.14 K
|
|
-925 |
|
استفاده از منابع پروتئین گیاهی ارزان تر در جانشینی کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی |
|
علی اصغر ساکی، معصومه عباسی نژاد، جلال سالاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 194.24 K
|