صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﺋﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ ﮔﺬار، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی خون و صفات کیفی تخم مرغ
سیف اله کاشانی، احمد محبی فر، میثم افسری، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.3 K)
2
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه غذایی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار
میثم افسری اکبر آبادی، احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.22 K)
3
اﻣﮑﺎنﺳﻨﺠﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪی ﮔﻮار و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ
احمد محبی فر، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.09 K)
4
ﺗﺎﺛﯿﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ وآﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮدﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ ﮔﺬار
احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.8 K)
5
اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (241.29 K)
6
تاثیر استفاده از پربیوتیک و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار،فراسنجه های بیوشیمیایی و فیزیولوژی خون و صفات کیفی تخم مرغ
سیف الله کاشانی، احمد محبی فر، میثم افسری، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.59 K)
7
اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله زیتون و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار
میثم افسری اکبرآبادی، احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (73.58 K)
8
امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی، مهران ترکی، احمد محبی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.19 K)
9
تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد مرغ تخمگذار
احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.19 K)