نویسنده =
تعداد مقالات: 22

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﯿﺮه در دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
قاسم فرهادی، منصور رضایی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.36 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری آﺗﺎﺑﺎی
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.73 K)

3 بررسی اثر نوع و نحوه فراوری غلات مورد استفاده در تغذیه اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

4 مواد مغذی موثر در کاهش استرس و هیجان در اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.69 K)

5 بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام
یداله چاشنی دل، حسین کلارستاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.38 K)

6 محاسبه بهینه بودن میزان نور مصرفی در مرغداری های گوشتی منطقه دشت ساری
محسن نیازمندخراسانی، مصطفی یوسف الهی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.77 K)

7 بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل
حسین کلارستاقی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

8 اثر سطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی برعملکرد وخصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
احمد رنجبر، منصور رضائی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (909.66 K)

9 اثرسطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی بر برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
احمد رنجبر، منصور رضائی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693.91 K)

10 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

11 بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC
یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.1 K)

12 اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K)

13 ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K)

14 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ
ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.76 K)

15 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز
ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.78 K)

16 اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.17 K)

17 اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر فراسنجه های خونی بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.44 K)

18 بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل، قابلیت تبدیل هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهرابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.15 K)

19 بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.52 K)

20 بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.81 K)

21 بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری آتابای
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

22 اثر روغن ماهی و روغن آویشن بر خواص ضداکسیدانی و برخی فرآسنجه های سرم خون بره های پرواری
مهدی نوری جوجاده، رسول پیرمحمدی، یداله چاشنی دل، اسماعیل توانافر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.01 K)