صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
22
1
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﯿﺮه در دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
قاسم فرهادی، منصور رضایی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
281.36 K
2
بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری آﺗﺎﺑﺎی
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
277.73 K
3
بررسی اثر نوع و نحوه فراوری غلات مورد استفاده در تغذیه اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.59 M
4
مواد مغذی موثر در کاهش استرس و هیجان در اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
644.69 K
5
بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام
یداله چاشنی دل، حسین کلارستاقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
112.38 K
6
محاسبه بهینه بودن میزان نور مصرفی در مرغداری های گوشتی منطقه دشت ساری
محسن نیازمندخراسانی، مصطفی یوسف الهی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
262.77 K
7
بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل
حسین کلارستاقی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
8
اثر سطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی برعملکرد وخصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
احمد رنجبر، منصور رضائی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
909.66 K
9
اثرسطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی بر برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
احمد رنجبر، منصور رضائی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
693.91 K
10
ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
11
بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC
یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
397.1 K
12
اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
302.56 K
13
ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
428.43 K
14
اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ
ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
540.76 K
15
اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز
ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
379.78 K
16
اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
458.17 K
17
اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر فراسنجه های خونی بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
463.44 K
18
بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل، قابلیت تبدیل هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهرابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
41.15 K
19
بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.52 K
20
بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
75.81 K
21
بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری آتابای
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.06 K
22
اثر روغن ماهی و روغن آویشن بر خواص ضداکسیدانی و برخی فرآسنجه های سرم خون بره های پرواری
مهدی نوری جوجاده، رسول پیرمحمدی، یداله چاشنی دل، اسماعیل توانافر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.01 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه