صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
48
-174
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻨﺘﻮﻧﯿﺖ ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮﺗﺨﻤﯿﺮ و ﻫﻀﻢﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﮔﻨﺪم در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
محمد جواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مصطفی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.78 K)
-173
مقایسه اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮﯾﻢﮔﻠﯽSalvia mirzayaniiﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
رضا مصدق، سمیه سالاری، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.22 K)
-172
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﻤﻞآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸگاه
محمد جواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.59 K)
-171
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه ﺑﺎدﯾﺎن روﻣﯽ اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ از ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی
مهدی عاصمی اصفهانی، مهدی بابایی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (313.11 K)
-170
بررﺳﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ و ﻣﺎده ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ﻗﻔس
ملیحه مروت، پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، ابراهیم بحرینی، رضا مصدق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.44 K)
-169
تاثیر ﻋﻤﻞ آوری ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﺳﻮﻟﻔﻮرﯾﮏ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺗﻮان ﻫﻀﻢ ﮐﻞ ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢ ﻫﺎ و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎ ی شکمبه ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺧﻮزﺳﺘﺎن
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (178.04 K)
-168
رﺳﯽ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت
زینب نیک زاد، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.19 K)
-167
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.76 K)
-166
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﯿﺎه ﭘﻨﯿﺮک ( Malva Sylvestris ) ﻣﻨﻄﻘﻪ اﻫﻮاز
حسین نوروزی، مرتضی چاجی، محمد تقی بیگی نصیری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (255.9 K)
-165
بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺸﺖ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ دو ﺟﺮﯾﺎﻧﻪ
یونس اولاد شنبه، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.68 K)
-164
تعیین ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺧﺸﮏ ﺳﯿﺐ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمدآبادی، محسن ساری، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (212.42 K)
-163
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﭘﯿﺖ ﺧﺎم ﻧﯿﺸﮑﺮ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.51 K)
-162
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی ﻧﺮ رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.89 K)
-161
بررسی تغییرات فراسنجه های شکمبه ای در جیره حاوی سطوح مختلف بنتونیت سدیم در شرایط درون تنی و برون تنی
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-160
اثر سطوح مختلف بنرتونیت سدیم برگلوکز، اوره و کلسترول خون گوسفندان نژاد عربی
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
-159
بررسی اثر سطوح مختلف گیاه پنیرک برتخمیر میکروبی علوفه سیاه شور در شتر تک کوهانه با روش تولید گاز
ایران خدادادی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، محسن ساری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (813.53 K)
-158
تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (993.34 K)
-157
مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-156
فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای برگ Siris با روش کیسه های نایلونی
زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (778.44 K)
-155
بررسی اثر سطوح مختلف مخلوط گیاهان داروئی پنیرک و سیاه دانه بر پارامتر های کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار
آرمان فتاحی، محمد بوجار پور، خلیل میرزاده، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.51 MB)
-154
اثر خارمریم بر هضم کاه در شکمبه در گوسفندان عربی
علی مجدم، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (120.37 K)
-153
اثر ماریتیغال ( Silybum marianum) بر هضم پروتئین در شکمبه با استفاده از روش تولیدگاز در گوسفندان عربی
علی مجدم، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (127.31 K)
-152
اثر سطوح مختلف سیاه دانه برفراسنجه های تولید گاز کنجاله سویا در گاومیش های بومی خوزستان
آرمان فتاحی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (753.55 K)
-151
بررسی هضم پذیری آزمایشگاهی مقادیر مختلف برگ Siris در جیره گوسفندان عربی
زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (668.13 K)
-150
بررسی ارزش تغذیه ای کنجاله گوار در حیوانات مزرعه ای
پروین صارمی نژاد، حمید پرنده، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.76 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2