صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
43
-49
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مریم زاده امیری، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، مرتضی ممویی، مسعود قربانپور نجف آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.13 K)
-48
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ روی ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ، ﺿﺨﺎﻣﺖ و اﺳﺘﺤﮑﺎم ﭘﻮﺳﺘﻪ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘی
مرتضی نادعلی، سمیه سالاری، محسن ساری، صالح طباطبایی وکیلی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.19 K)
-47
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ روی ﺑﺮ درﺻﺪ ﺟﻮﺟﻪ درآوری و ﺑﻬﺒﻮد زﺧﻢ ﮐﻒ ﭘﺎ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی
مرتضی نادعلی، سمیه سالاری، محسن ساری، صالح طباطبایی وکیلی، محمد بوجارپور، رزیتا کاووسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.06 K)
-46
بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه
یونس اوﻻدﺷﻨﺒﻪ، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (351.35 K)
-45
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﯿﺎه ﭘﻨﯿﺮک ( Malva Sylvestris ) ﻣﻨﻄﻘﻪ اﻫﻮاز
حسین نوروزی، مرتضی چاجی، محمد تقی بیگی نصیری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (255.9 K)
-44
بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺸﺖ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ دو ﺟﺮﯾﺎﻧﻪ
یونس اولاد شنبه، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.68 K)
-43
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مریم زاده امیری، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، مرتضی ممویی، مسعود قربانپور نجف آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.75 K)
-42
اﺛﺮ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﮔﻠﻮﮐﻮژﻧﯿﮏ و ﻟﯿﭙﻮژﻧﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻋﺮﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺎ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺎﻻ و ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ
رضا بیضایی، محسن ساری، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.51 K)
-41
ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﯿﺒﺮ ﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻋﺮبی
رضا بیضایی، محسن ساری، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.43 K)
-40
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺑﺬر ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور، مرتضی جاچی، علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.8 K)
-39
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺑﺬر ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور، مرتضی جاچی، علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.89 K)
-38
تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (993.34 K)
-37
مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-36
بررسی چندشکلی کاپاکازئین در جمعیت بزهای نجدی استان خوزستان با استفاده از تکنیک PCR-RFLP
سمیه قنبری، جمال فیاضی، هدایت الله روشنفکر، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.67 MB)
-35
اثر سطوح مختلف سیاه دانه برفراسنجه های تولید گاز کنجاله سویا در گاومیش های بومی خوزستان
آرمان فتاحی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (753.55 K)
-34
اثر سطوح مختلف تفاله زیتون و آنزیم ناتوزیم P2 بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
جعفر جعفری، مرتضی چاجی، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (111.88 K)
-33
مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک برایمنی زایی گوساله های شیرخوار
محمدرضا حسینی، محمد بوجارپور، مرتضی مموئی، اکبر اسدیان، جمال فیاضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.55 MB)
-32
مقایسه اثر پربیوتیک با آنتی بیوتیک برخوراک مصرفی، عملکرد، سن و وزن از شیرگیری گوساله های شیرخوار
محمدرضا حسینی، محمد بوجارپور، مرتضی مموئی، جمال فیاضی، حجت دمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
-31
تاثیر استفاده از پودر خرفه بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سیدرضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.24 MB)
-30
بررسی اثر سطوح مختلف پودر بذر گیاه خارمریم بر پاسخ آنتی بادی خون جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (939.11 K)
-29
تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سید رضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-28
بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهایآلی در جیره غذایی، بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی نوری، محمد بوجارپور، خلیل میرزاده، افسون موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.63 K)
-27
اﺛﺮ ﺳﺎل و دوره ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﻫﺎی اﺳﺘﺎن ﺧﻮزﺳﺘﺎن
عباس مسعودی، محمد بوجارپور، هادی آلبومحسن، محمدرضا حسینی، محمدرضا حسنی، مصطفی لطفی فرخند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (428.48 K)
-26
بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهای آلی در جیره غذایی، بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی نوری، محمد بوجارپور، خلیل میرزاده، افسون موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.23 K)
-25
اثر سال و دوره شیردهی بر تولید و ترکیبات شیر گاومیش های استان خوزستان
عباس مسعودی، محمد بوجارپور، هادی البومحسن، آیه سادات صدر، محمدرضا حسینی، مصطفی لظفی فرخند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (428.48 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2