نویسنده =
تعداد مقالات: 43

-124 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مریم زاده امیری، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، مرتضی ممویی، مسعود قربانپور نجف آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.13 K

-123 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ روی ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ، ﺿﺨﺎﻣﺖ و اﺳﺘﺤﮑﺎم ﭘﻮﺳﺘﻪ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘی
مرتضی نادعلی، سمیه سالاری، محسن ساری، صالح طباطبایی وکیلی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 360.19 K

-122 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ روی ﺑﺮ درﺻﺪ ﺟﻮﺟﻪ درآوری و ﺑﻬﺒﻮد زﺧﻢ ﮐﻒ ﭘﺎ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی
مرتضی نادعلی، سمیه سالاری، محسن ساری، صالح طباطبایی وکیلی، محمد بوجارپور، رزیتا کاووسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.06 K

-121 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه
یونس اوﻻدﺷﻨﺒﻪ، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 351.35 K

-120 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﯿﺎه ﭘﻨﯿﺮک ( Malva Sylvestris ) ﻣﻨﻄﻘﻪ اﻫﻮاز
حسین نوروزی، مرتضی چاجی، محمد تقی بیگی نصیری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 255.9 K

-119 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺸﺖ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ دو ﺟﺮﯾﺎﻧﻪ
یونس اولاد شنبه، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 377.68 K

-118 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مریم زاده امیری، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، مرتضی ممویی، مسعود قربانپور نجف آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.75 K

-117 اﺛﺮ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﮔﻠﻮﮐﻮژﻧﯿﮏ و ﻟﯿﭙﻮژﻧﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻋﺮﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺎ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺎﻻ و ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ
رضا بیضایی، محسن ساری، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.51 K

-116 ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﯿﺒﺮ ﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻋﺮبی
رضا بیضایی، محسن ساری، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.43 K

-115 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺑﺬر ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور، مرتضی جاچی، علی آقایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 274.8 K

-114 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺑﺬر ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور، مرتضی جاچی، علی آقایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 285.89 K

-113 تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 993.34 K

-112 مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-111 بررسی چندشکلی کاپاکازئین در جمعیت بزهای نجدی استان خوزستان با استفاده از تکنیک PCR-RFLP
سمیه قنبری، جمال فیاضی، هدایت الله روشنفکر، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.67 M

-110 اثر سطوح مختلف سیاه دانه برفراسنجه های تولید گاز کنجاله سویا در گاومیش های بومی خوزستان
آرمان فتاحی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 753.55 K

-109 اثر سطوح مختلف تفاله زیتون و آنزیم ناتوزیم P2 بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
جعفر جعفری، مرتضی چاجی، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.88 K

-108 مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک برایمنی زایی گوساله های شیرخوار
محمدرضا حسینی، محمد بوجارپور، مرتضی مموئی، اکبر اسدیان، جمال فیاضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.55 M

-107 مقایسه اثر پربیوتیک با آنتی بیوتیک برخوراک مصرفی، عملکرد، سن و وزن از شیرگیری گوساله های شیرخوار
محمدرضا حسینی، محمد بوجارپور، مرتضی مموئی، جمال فیاضی، حجت دمیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M

-106 تاثیر استفاده از پودر خرفه بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سیدرضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M

-105 بررسی اثر سطوح مختلف پودر بذر گیاه خارمریم بر پاسخ آنتی بادی خون جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 939.11 K

-104 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سید رضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

-103 بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهایآلی در جیره غذایی، بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی نوری، محمد بوجارپور، خلیل میرزاده، افسون موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.63 K

-102 اﺛﺮ ﺳﺎل و دوره ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﻫﺎی اﺳﺘﺎن ﺧﻮزﺳﺘﺎن
عباس مسعودی، محمد بوجارپور، هادی آلبومحسن، محمدرضا حسینی، محمدرضا حسنی، مصطفی لطفی فرخند
مشاهده مقاله اصل مقاله 428.48 K

-101 بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهای آلی در جیره غذایی، بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی نوری، محمد بوجارپور، خلیل میرزاده، افسون موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.23 K

-100 اثر سال و دوره شیردهی بر تولید و ترکیبات شیر گاومیش های استان خوزستان
عباس مسعودی، محمد بوجارپور، هادی البومحسن، آیه سادات صدر، محمدرضا حسینی، مصطفی لظفی فرخند
مشاهده مقاله اصل مقاله 428.48 K