نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
میثم افسری اکبر آبادی، محمد احسانی، مهران ترکی، محمد زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.51 K)

2 اﻣﮑﺎنﺳﻨﺠﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪی ﮔﻮار و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ
احمد محبی فر، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.09 K)

3 تاثیر استفاده از تفاله ی زیتون در جیره غذایی با و بدون آنزیم بر عملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.42 K)

4 بررسی تاثیر افزودن تفاله ی زیتون با و بدون آنزیم در جیره ی غذایی بر شمارش تفریقی گلبول های سفید و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در مرغان تخمگذار
محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.47 K)

5 تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک در جیره ی غذایی برعملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
محمد زارعی، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.15 K)

6 بررس تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک بر شمارش تفریقی گلبول ها ی سفید و برخی فراسنجه ها ی بیوشیمیایی خون در مرغ های تخمگذار
محمد زارعی، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.33 K)

7 اثرات استفاده از پربیوتیک، پروبیوتیک و سینبیوتیک در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ
میثم افسری اکبرآبادی، محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.06 K)

8 امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی، مهران ترکی، احمد محبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K)