صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
میثم افسری اکبر آبادی، محمد احسانی، مهران ترکی، محمد زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.51 K)
2
اﻣﮑﺎنﺳﻨﺠﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪی ﮔﻮار و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ
احمد محبی فر، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.09 K)
3
تاثیر استفاده از تفاله ی زیتون در جیره غذایی با و بدون آنزیم بر عملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (165.42 K)
4
بررسی تاثیر افزودن تفاله ی زیتون با و بدون آنزیم در جیره ی غذایی بر شمارش تفریقی گلبول های سفید و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در مرغان تخمگذار
محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (175.47 K)
5
تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک در جیره ی غذایی برعملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
محمد زارعی، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.15 K)
6
بررس تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک بر شمارش تفریقی گلبول ها ی سفید و برخی فراسنجه ها ی بیوشیمیایی خون در مرغ های تخمگذار
محمد زارعی، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (235.33 K)
7
اثرات استفاده از پربیوتیک، پروبیوتیک و سینبیوتیک در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ
میثم افسری اکبرآبادی، محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.06 K)
8
امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی، مهران ترکی، احمد محبی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.19 K)