صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.94 K
2
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
382.4 K
3
بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﺟﯿﺮه ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
محمد کاملی، بهنام کریمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، محسن امیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
360.13 K
4
بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
507.24 K
5
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
918.55 K
6
تاثیر روغن ماهی، کلزا و سویا بر میزان اکسیداسیون تخم مرغ و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغان تخم گذار سویه Tetra-SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.03 K
7
تاثیر منابع روغن و جلبک دریایی بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.87 K
8
بررسی تغییرات کیفی تخم مرغ تحت تاثیر مصرف روغن ماهی و گیاهان دارویی در جیره مرغ های تخمگذار
محمد کاملی، محمدامیر کریمی ترشیزی، بهنام کریمی، محسن امیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.86 K