صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
51
-699
ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.94 K
-698
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
382.4 K
-697
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﯿﻔﯽ ﺧﻮراک در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﮔﻮﺷتی
محمد کاملی، محمدامیر کریمی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
346.2 K
-696
تاﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
محمد کاملی، محمدامیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
362.71 K
-695
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
صیفعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، محمد حسن زاده، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
360.66 K
-694
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ ﻧﺎﻧﻮ ﻧﻘﺮه ﺑﻌﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ وزن ﻧﺴﺒﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﻓﻮﻣﺘﺮﯾﮏ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد تقی زاده، محمدامیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
365.03 K
-693
تراﻧﺴﻔﻮرﻣﺎﺳﯿﻮن ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ Glass bead
زبیده هاشم زاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
380.86 K
-692
ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی آﻟﻮده ﺑﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺎراﯾﯽ ﺟﺎذب ﺳﻢ ﭘﻠﯽ ﺳﻮرب ﻃﯽ دوره رﺷﺪ
هما آراک، محمد امیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی، دلنیا احمدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.04 M
-691
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ (.Satureja khuzestanica L) بر عملکرد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
هما آراک، محمد امیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی، دلنیا احمدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
994.64 K
-690
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده زودﻫﻨﮕﺎم از ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم در ﻫﭽﺮی ﺑﺮ ﻣﺮﻓﻮﻟﻮژی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فهیمه هاشم زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺗﺮﺷﯿﺰی، علی اکبر مسعودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
-689
ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ اﯾﻤﻦ ﺳﺎزی ﺷﺪه ﻋﻠﯿﻪ ﮐﻤﭙﯿﻠﻮﺑﺎﮐﺘﺮژژوﻧﯽ
ابوالقاسم سجادی، شعبان رحیمی، پژواک خاکی، حسین ابراهیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
-688
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ selko pH، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک و ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎرگل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
پژواک خاکی، ابوالقاسم سجادی، حسین ابراهیمی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
883.77 K
-687
بررسی کارایی پروبیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی
کاظم سیفی، محمد امیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی، سارا یوسفیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
925.46 K
-686
بررسی اثر مسیرهای مختلف ورود پروبیوتیک به دستگاه گوارش بر فیزیولوژی روده باریک بلدرچین ژاپنی
کاظم سیفی، محمد امیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.5 M
-685
تاثیر سطوح مختلف برگ زیتون بر فعالیت آنزیم ها و غلظت هورمون های تیروئیدی سرم خون جوجه های گوشتی در دو شرایط دمای طبیعی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، محمد حسن زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
934.25 K
-684
تاثیر ایمنو گلوبولین اختصاصی زرده تخم مرغ ( IgY ) بر علیه سالمونلا تیفی موریوم در جوجه های گوشتی
لیلا دارابی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
957.25 K
-683
تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.2 M
-682
مقایسه اثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر آلودگی تجربی با کمپیلوباکتر ژژونی در جوجه های گوشتی
کوثر غریب ناصری، شعبان رحیمی، پژواک خاکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
203.88 K
-681
اثر پرتوهای گاما و الکترون بر باکتری اشریشیا کلی در جیره جوجه های گوشتی
سعید یخکشی، شعبان رحیمی، پروین شورنگ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.47 K
-680
مقایسه اثر پروبیوتیک های مخلف بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
محمد سلیمانی توانی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
-679
مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
747.19 K
-678
مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
413.95 K
-677
مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
457.22 K
-676
استفاده از شاخص تورنکوئیست برای ارزیابی بهره وری کل عوامل تولید و بهبود وضعیت تولید در صنعت مرغداری گوشتی(مطالعه موردی استان تهران)
محمد رضایی، شعبان رحیمی، امیرحسین چیذری، حامد رفیعی، مریم مرادی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
116.08 K
-675
بررسی تاثیرات سه جدایه باکتری های اسید لاکتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
شیما قیامی پور، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مژگان ناهید
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.19 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3