صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
59
51
مقایسه اثر مکمل ورمی هوموس و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر برخی صفات بیوشیمیایی سرم، درصد هماتوکریت و میزان هموگلوبین بلدرچین ژاپنی
محمد امیر کریمی ترشیزی، مصعب احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
314.56 K
52
بررسی اثر گیاهان دارویی بر پارامترهای شکمبه به روش آزمایشگاهی
فاطمه نعمتی شیرزی، یوسف روزبهان، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.25 K
53
آنالیز کیفی عصاره اتانولی بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتوگرافی و طرف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.34 K
54
آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی، سکینه بابایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.56 K
55
اثر تغذیه قارچ خوراکی مرزه بر کیفیت گوشت و قابلیت هضم مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.81 K
56
اثر قارچ خوراکی، آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان بر عملکرد و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.8 K
57
استفاده از Bacillus lentus و Pseudomonas putida به عنوان پروبیوتیک در جوجه هاش گوشتی
محمد نقی زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی، علی نیکام، کوثز غریب ناصری، سیاوش عسکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.57 K
58
نقش ظرفیت بادکنندگی آب فیبرهای مختلف در ایجاد ویسکوزیته
حمیدرضا همتی متین، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.83 K
59
تاثیر برگ زیتون بر فشار خون سیستولیک جوجه های گوشتی در شرایط دمای معمولی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی، محمد امیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی، هوشنگ لطف الهیان، محمد حسن زاده، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
41.47 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3