صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
14
1
اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.54 K)
2
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ذرت و ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﻪ روش ﺗﺴﺖ ﮔﺎز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (254.48 K)
3
مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺎده آﻟﯽ ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.92 K)
4
اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
5
بررسی قابلیت هضم و مصرف اختیاری دو گونه شور مرغ Aeluropous در مراتع شور قلیایی استان گلستان
حبیب الله مقصود لوراد، نور محمد تربتی نژاد، آشور محمد قره باش، سید علی حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.37 MB)
6
تاثیر سیستم خنک کننده بر عملکرد تولید شیر گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش گرمایی استان گلستان
کلثوم کر، آشور محمد قره باش، فرید مسلمی پور، رحمت سمیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.65 K)
7
بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر غلظت ایمونو گلوبولین G سرم خون گوساله های تغذیه شده با آغوز
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (121.28 K)
8
بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین های Aو E روی برخی از شاخص های رشد اسکلتی گوساله
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی، احیا شیردل، علی اکبر استاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (119.89 K)
9
اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر میزان پروتئین کل و برخی آنزیم های سرم خون گوساله
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی، داوود حاجیلری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (124.91 K)
10
اثر مکمل چربی و ال کارنیتین بر روی برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون اسب های ورزشی
سمیه مجاهدی، امیر داور فروزنده، آشور محمد قره باش، شاهین اقبال سعید، علیرضا ادیبان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (232.77 K)
11
ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ضایعات کدوی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم
طیبه کرامندلی، آشور محمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.02 K)
12
مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.77 K)
13
مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (73.65 K)
14
اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.86 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه