نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله اصل مقاله 374.54 K

2 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ذرت و ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﻪ روش ﺗﺴﺖ ﮔﺎز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 254.48 K

3 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺎده آﻟﯽ ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 272.92 K

4 اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

5 بررسی قابلیت هضم و مصرف اختیاری دو گونه شور مرغ Aeluropous در مراتع شور قلیایی استان گلستان
حبیب الله مقصود لوراد، نور محمد تربتی نژاد، آشور محمد قره باش، سید علی حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M

6 تاثیر سیستم خنک کننده بر عملکرد تولید شیر گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش گرمایی استان گلستان
کلثوم کر، آشور محمد قره باش، فرید مسلمی پور، رحمت سمیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 316.65 K

7 بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر غلظت ایمونو گلوبولین G سرم خون گوساله های تغذیه شده با آغوز
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.28 K

8 بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین های Aو E روی برخی از شاخص های رشد اسکلتی گوساله
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی، احیا شیردل، علی اکبر استاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 119.89 K

9 اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر میزان پروتئین کل و برخی آنزیم های سرم خون گوساله
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی، داوود حاجیلری
مشاهده مقاله اصل مقاله 124.91 K

10 اثر مکمل چربی و ال کارنیتین بر روی برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون اسب های ورزشی
سمیه مجاهدی، امیر داور فروزنده، آشور محمد قره باش، شاهین اقبال سعید، علیرضا ادیبان
مشاهده مقاله اصل مقاله 232.77 K

11 ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ضایعات کدوی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم
طیبه کرامندلی، آشور محمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 367.02 K

12 مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.77 K

13 مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 73.65 K

14 اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.86 K