نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.54 K)

2 اثر استفاده از یک محرک بتا آدرنرژیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.03 K)

3 اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
آرزو مخت، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.82 K)

4 اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر مقدار اکسیداسیون لاشه و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
آرزو مخت، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.07 K)

5 اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (730.84 K)

6 اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر عملکرد تولیدی جوجه بلدرچین های ژاپنی 3 تا 1 هفتگی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.42 K)

7 اثر تغذیه مرحله ای مختلف پروتئین بر وزن اجزای لاشه ی بلدرچین های ژاپنی
زانکو روحی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (561.79 K)

8 اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی در سنین اولیه رشد
زانکو روحی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (806.93 K)

9 اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K)

10 بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار، آب لیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.21 K)

11 اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)