نویسنده =
تعداد مقالات: 54

-674 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
محمدصادق حسینی مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.21 K

-673 بررﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﻦ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮐﻨﺠﺎﻟﻪﺳﻮﯾﺎ از ﺗﻐﯿﯿﺮات رﻧﮓ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
محمد صدقی، ابوالقاسم گلیان، پریسا سلیمانی رودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 359.74 K

-672 ﺗﺨﻤﯿﻦ ﻣﯿﺰان اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 375.92 K

-671 ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم ﺑﺮاﺳﺎس ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎیی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.46 K

-670 اثر سطوح ژژﻧﻮم ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﯾﺨﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ جوجه های گوشتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.26 K

-669 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 367.98 K

-668 اثر ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﻠﺴﯿﻢ دار ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺑﺮق ﻣﺸﻬﺪ و ﺳﻄﺢ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سمیرا حسن پور، ابوالقاسم گلیان، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 354.47 K

-667 تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی
محمدجواد آگاه، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.15 M

-666 اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، مصطفی قلی زاده، احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 892.37 K

-665 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 952.01 K

-664 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﭘﺮﭼﺮب اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه در دﻣﺎی ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺮ آﻧﺰﯾﻤﻬﺎی ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صفا ژاله، ابوالقاسم گلیان، علی میرقلنج، محمد شاهرخ صادقی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 747.5 K

-663 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 99.47 K

-662 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 97.37 K

-661 اﺛﺮ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﮔﻮﮔﺮد دار ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﺑﺎﻓﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ (ژژﻧﻮم) ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
آویسا اخوان خالقی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

-660 بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی
محمد سالار معینی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.29 K

-659 بررسی تاثیر کلسیم جیره بر میزان انرژی قابل متابولیسم چربی ها
محمد سالار معینی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 378.45 K

-658 تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی
محمد اعمی ازغدی، ابوالقاسم گلیان، محمد پیله ور
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.98 K

-657 اثر کنجاله پنبه دانه عمل آوری شده با بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و عملکرد مرغ های تخمگذار
علی گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 231.48 K

-656 اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان و میان دان بر عملکرد جوجه های گوشتی با وزن بیشتر از 2 کیلو گرم
شهریار مقصودلو، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.62 K

-655 بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمید زرقی، ابوالقاسم گلیان، احمد ضیایی، محمدرضا توکلی، علی زنگنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 505.23 K

-654 تعیین اثرات پودر زردچوبه و تفاله گوجه فرنگی بر سیستم ایمنی و وضعیت ضد اکسیداسیونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی سویه آرین
جواد حسینی واشان، ابوالقاسم گلیان، اکبر یعقوبفر، اصغر زربان، پیمان اسماعیلی نسب
مشاهده مقاله اصل مقاله 155.01 K

-653 تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M

-652 تاثیر سطوح متفاوت دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه سالاری، حسن نصیری مقدم، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.3 K

-651 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 162.3 K

-650 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 162.04 K