صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
54
-1999
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
محمدصادق حسینی مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
366.21 K
-1998
بررﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﻦ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮐﻨﺠﺎﻟﻪﺳﻮﯾﺎ از ﺗﻐﯿﯿﺮات رﻧﮓ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
محمد صدقی، ابوالقاسم گلیان، پریسا سلیمانی رودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
359.74 K
-1997
ﺗﺨﻤﯿﻦ ﻣﯿﺰان اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
375.92 K
-1996
ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم ﺑﺮاﺳﺎس ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎیی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
382.46 K
-1995
اثر سطوح ژژﻧﻮم ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﯾﺨﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ جوجه های گوشتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.26 K
-1994
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
367.98 K
-1993
اثر ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﻠﺴﯿﻢ دار ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺑﺮق ﻣﺸﻬﺪ و ﺳﻄﺢ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سمیرا حسن پور، ابوالقاسم گلیان، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
354.47 K
-1992
تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی
محمدجواد آگاه، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.15 M
-1991
اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، مصطفی قلی زاده، احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
892.37 K
-1990
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
952.01 K
-1989
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﭘﺮﭼﺮب اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه در دﻣﺎی ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺮ آﻧﺰﯾﻤﻬﺎی ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صفا ژاله، ابوالقاسم گلیان، علی میرقلنج، محمد شاهرخ صادقی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
747.5 K
-1988
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
99.47 K
-1987
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
97.37 K
-1986
اﺛﺮ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﮔﻮﮔﺮد دار ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﺑﺎﻓﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ (ژژﻧﻮم) ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
آویسا اخوان خالقی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.15 M
-1985
بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی
محمد سالار معینی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.29 K
-1984
بررسی تاثیر کلسیم جیره بر میزان انرژی قابل متابولیسم چربی ها
محمد سالار معینی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
378.45 K
-1983
تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی
محمد اعمی ازغدی، ابوالقاسم گلیان، محمد پیله ور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
188.98 K
-1982
اثر کنجاله پنبه دانه عمل آوری شده با بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و عملکرد مرغ های تخمگذار
علی گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
231.48 K
-1981
اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان و میان دان بر عملکرد جوجه های گوشتی با وزن بیشتر از 2 کیلو گرم
شهریار مقصودلو، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
197.62 K
-1980
بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمید زرقی، ابوالقاسم گلیان، احمد ضیایی، محمدرضا توکلی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
505.23 K
-1979
تعیین اثرات پودر زردچوبه و تفاله گوجه فرنگی بر سیستم ایمنی و وضعیت ضد اکسیداسیونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی سویه آرین
جواد حسینی واشان، ابوالقاسم گلیان، اکبر یعقوبفر، اصغر زربان، پیمان اسماعیلی نسب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
155.01 K
-1978
تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.13 M
-1977
تاثیر سطوح متفاوت دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه سالاری، حسن نصیری مقدم، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
347.3 K
-1976
بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
162.3 K
-1975
بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
162.04 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3