صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
29
-724
بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه اﺳﯿﺪی ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﻘﺪار ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ در وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.97 K)
-723
بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (347.56 K)
-722
تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای در 10 وارﯾﺘﻪی ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
شیما طیبی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، معصومه شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.9 K)
-721
تعیین ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻣﯿﮑﺮوﻧﯿﺰه ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ زل
الهه نادری کیا، اسدالله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، صادق کریم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (184.76 K)
-720
بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
زمان رستم نژاد، یدالله چاشنی دل، اسدالله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.72 K)
-719
تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی
سبحان گلچین گله دونی، اسدالله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، ایوب فرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.43 MB)
-718
اثرات آغشته سازی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئبد) بر ارزش تغذیه ای سیلاژ شبدر برسیم
خدیجه کردفیروزجائی، حمید امانلو، اسدالله تیموری یانسری، محمدحسین شهیر، امید فلاح پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
-717
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
محدثه مهدوی، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (801.87 K)
-716
تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی سیلوی جوی کامل با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مریم رضایی فر، اسدالله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیادی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.18 MB)
-715
تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برفعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
غلامعلی هلاکو، اسدالله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.66 MB)
-714
تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برمصرف خوراک، قابلیت هضم متابولیت های خونی و شکمبه ای گاوهای شیرده هلشتاین
غلامعلی هلاکو، اسدالله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.73 MB)
-713
بررسی اثر مسیرهای مختلف ورود پروبیوتیک به دستگاه گوارش بر فیزیولوژی روده باریک بلدرچین ژاپنی
کاظم سیفی، محمد امیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.5 MB)
-712
تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد تولیدی و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی
مونا زمانی، منصور رضائی، اسدالله تیموری یانسری، هادی سیاح زاده، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (212.97 K)
-711
اثرات کنجاله کلزای تیمار شده با فرمالدئیدبه عنوان یک منبع پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه در تغذیه میش های دوره انتقال
طیبه عجم رنگرز، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (644.39 K)
-710
بررسی اثرات کنجاله کلزای فرآوری شده با فرمالدئید بر متابولیت های خونی میش های آبستن و وزن تولّد و رشد بره آن ها
طیبه عجم رنگرز، اسدالله تیموری یانسری، طاهره عجم رنگرز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.69 K)
-709
اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی
سبحان گلچین گله دونی، علی اصغر صادقی، علی نیکخواه، پروین شورنگ، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.59 K)
-708
تأثیر استفاده از روغن تخم کدو و عصاره ریشه گزنه در جیره های رشد و پایانی بر عملکرد و پارامترهای سرم خون جوجه های گوشتی
مونا زمانی، زربخت انصاری پیراسرایی، اسدالله تیموری یانسری، مهدی قادری جویباری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (386.48 K)
-707
اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل، محمد کاظمی فرد، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (522.58 K)
-706
اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و طول روده دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل، محمد کاظمی فرد، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (451.44 K)
-705
تأثیر اندازه ذرات سیلاژ ذرت و مکمل روغن بر کنتیک هضم در شکمبه
محمد مهدی شریفی حسینی، محمد تربتی نژاد، اسدالله تیموری یانسری، سعید حسنی، تقی قورچی، مهدی یعقوب زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (321.16 K)
-704
بررسی اثرات منابع پروتئینی با نرخ تجزیه متفاوت و اندازه ذرات (قطعات) علوفه جیره بر فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
حبیب تقوی کرگان، اسدالله تیموری یانسری، صادق کریم زاده، علی اصغر مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.32 K)
-703
بررسی اثر پرتوتابی با امواج مایکروویو بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین کنجاله سویا
سارا یوسفیان، اسدالله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (222.5 K)
-702
اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ
ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (540.76 K)
-701
اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز
ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.78 K)
-700
بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.34 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2