نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﯾﻮﮐﺎ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.7 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽGracilariopsis persica ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.83 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف پودر یوکا بر ویژگی های کمی و کیفی تخم و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی | |
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K) | ||
4 | تاثیر سطوح مختلف جلبک دریایی (Gracllariopsis persica) بر ویژگی های کمی و کیفی تخم و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی تخم گذار | |
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.33 K) |