نویسنده =
تعداد مقالات: 34

-624 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﺗﻮده ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
ستاره خالقی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.44 K)

-623 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشک قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K)

-622 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشت قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.53 K)

-621 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
پریسا جلوه گرفام، مهشید ایزدی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.64 K)

-620 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪازهی ﻫﻮرﻣﻮن اﻧﺴﻮﻟﯿﻦ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پریسا جلوه گرفام، سعید امیری، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.21 K)

-619 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
سعید امیری، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.32 K)

-618 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سعید امیری، امیر احمدپور، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.22 K)

-617 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی.
سعید امیری، امیر احمدپور، مختار خواجوی
مشاهده مقاله

-616 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻓﺎﯾﺘﻮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
پریناز قدیمی شاهسوار، سعادت صادقی، عباس رافت، حامد نعمت نژاد، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.88 K)

-615 اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، اصغر نقی ها، مختار خواجوی، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.19 K)

-614 اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، مختار خواجوی، اصغر نقی ها، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.06 K)

-613 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.02 K)

-612 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ
مختار خواجوی، سیامک پارسایی، محمد هوشمند، اصغر میر فردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.41 K)

-611 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﮔﺎو ﺷﯿﺮی در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاحمد
مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی، مصطفی احمدوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.55 K)

-610 ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻮاﻣﻞ ارﺗﻘﺎء دﻫﻨﺪه داﻣﭙﺮوری در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ وﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ
جلال محمدی دم طسوج، مرتضی اصغری مقدم، مختار خواجوی، سیامک پارسایی، مصطفی یوسف الهی، رحمت الله حق پرور، خدا رحم معتمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.39 K)

-609 پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، هادی میران زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.03 K)

-608 کنکاش دو قلو زایی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین جنگل تصادفی
مصطفی قادری زفره ایی، فرهاد صمدیان، آزاده ترابی، حسنی کاظمی نجف آبادی، مختار خواجوی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (719.46 K)

-607 پیامد خوراندن اسید بوتیریک و ترکیبات کلسیمی یا گلیسریدی آن بر ویژگیهای ریخت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی
رضیه شفیعی، شیما حسینی فر، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.32 K)

-606 پیامد خوراندن اسید بوتیریک، نمک کلسیمی یا گلیسریدهای آن بر فلور میکروبی رودهی جوجه های گوشتی
زهره فریدونی، رضا نقی ها، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.76 K)

-605 پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

-604 پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دورهی پایانی بر عملکرد و اندوخته ی چربی درون شکمی جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

-603 تاثیر استفاده از پروبیوتیک و فایتوبیوتیک بر کلسترول و صفات کیفی تخم مرغ
پریناز قدیم شاهسوار، سعادت صادقی، عباس رافت، حامد نعمت نژاد، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.48 K)

-602 پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K)

-601 پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندوخته چربی درون شکمی جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)

-600 اثرات بکارگیری پروبیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط آنها بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، اصغر نقی ها، مختار خواجوی، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.96 K)