نویسنده =
تعداد مقالات: 34

-699 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﺗﻮده ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
ستاره خالقی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.44 K)

-698 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشک قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K)

-697 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشت قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.53 K)

-696 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
پریسا جلوه گرفام، مهشید ایزدی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.64 K)

-695 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪازهی ﻫﻮرﻣﻮن اﻧﺴﻮﻟﯿﻦ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پریسا جلوه گرفام، سعید امیری، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.21 K)

-694 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
سعید امیری، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.32 K)

-693 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سعید امیری، امیر احمدپور، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.22 K)

-692 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی.
سعید امیری، امیر احمدپور، مختار خواجوی
مشاهده مقاله

-691 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻓﺎﯾﺘﻮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
پریناز قدیمی شاهسوار، سعادت صادقی، عباس رافت، حامد نعمت نژاد، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.88 K)

-690 اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، اصغر نقی ها، مختار خواجوی، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.19 K)

-689 اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، مختار خواجوی، اصغر نقی ها، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.06 K)

-688 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.02 K)

-687 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ
مختار خواجوی، سیامک پارسایی، محمد هوشمند، اصغر میر فردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.41 K)

-686 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﮔﺎو ﺷﯿﺮی در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاحمد
مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی، مصطفی احمدوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.55 K)

-685 ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻮاﻣﻞ ارﺗﻘﺎء دﻫﻨﺪه داﻣﭙﺮوری در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ وﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ
جلال محمدی دم طسوج، مرتضی اصغری مقدم، مختار خواجوی، سیامک پارسایی، مصطفی یوسف الهی، رحمت الله حق پرور، خدا رحم معتمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.39 K)

-684 پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، هادی میران زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.03 K)

-683 کنکاش دو قلو زایی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین جنگل تصادفی
مصطفی قادری زفره ایی، فرهاد صمدیان، آزاده ترابی، حسنی کاظمی نجف آبادی، مختار خواجوی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (719.46 K)

-682 پیامد خوراندن اسید بوتیریک و ترکیبات کلسیمی یا گلیسریدی آن بر ویژگیهای ریخت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی
رضیه شفیعی، شیما حسینی فر، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.32 K)

-681 پیامد خوراندن اسید بوتیریک، نمک کلسیمی یا گلیسریدهای آن بر فلور میکروبی رودهی جوجه های گوشتی
زهره فریدونی، رضا نقی ها، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.76 K)

-680 پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

-679 پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دورهی پایانی بر عملکرد و اندوخته ی چربی درون شکمی جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

-678 تاثیر استفاده از پروبیوتیک و فایتوبیوتیک بر کلسترول و صفات کیفی تخم مرغ
پریناز قدیم شاهسوار، سعادت صادقی، عباس رافت، حامد نعمت نژاد، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.48 K)

-677 پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K)

-676 پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندوخته چربی درون شکمی جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)

-675 اثرات بکارگیری پروبیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط آنها بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، اصغر نقی ها، مختار خواجوی، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.96 K)