صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
34
-174
ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﺗﻮده ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
ستاره خالقی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (416.44 K)
-173
پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشک قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.9 K)
-172
ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشت قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی قادری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.53 K)
-171
ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
پریسا جلوه گرفام، مهشید ایزدی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (462.64 K)
-170
ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪازهی ﻫﻮرﻣﻮن اﻧﺴﻮﻟﯿﻦ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پریسا جلوه گرفام، سعید امیری، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (386.21 K)
-169
پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
سعید امیری، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.32 K)
-168
ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سعید امیری، امیر احمدپور، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.22 K)
-167
ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی.
سعید امیری، امیر احمدپور، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
-166
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻓﺎﯾﺘﻮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
پریناز قدیمی شاهسوار، سعادت صادقی، عباس رافت، حامد نعمت نژاد، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.88 K)
-165
اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، اصغر نقی ها، مختار خواجوی، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (373.19 K)
-164
اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، مختار خواجوی، اصغر نقی ها، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.06 K)
-163
ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (440.02 K)
-162
بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ
مختار خواجوی، سیامک پارسایی، محمد هوشمند، اصغر میر فردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.41 K)
-161
ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﮔﺎو ﺷﯿﺮی در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاحمد
مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی، مصطفی احمدوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.55 K)
-160
ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻮاﻣﻞ ارﺗﻘﺎء دﻫﻨﺪه داﻣﭙﺮوری در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ وﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ
جلال محمدی دم طسوج، مرتضی اصغری مقدم، مختار خواجوی، سیامک پارسایی، مصطفی یوسف الهی، رحمت الله حق پرور، خدا رحم معتمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.39 K)
-159
پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، هادی میران زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (938.03 K)
-158
کنکاش دو قلو زایی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین جنگل تصادفی
مصطفی قادری زفره ایی، فرهاد صمدیان، آزاده ترابی، حسنی کاظمی نجف آبادی، مختار خواجوی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (719.46 K)
-157
پیامد خوراندن اسید بوتیریک و ترکیبات کلسیمی یا گلیسریدی آن بر ویژگیهای ریخت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی
رضیه شفیعی، شیما حسینی فر، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (462.32 K)
-156
پیامد خوراندن اسید بوتیریک، نمک کلسیمی یا گلیسریدهای آن بر فلور میکروبی رودهی جوجه های گوشتی
زهره فریدونی، رضا نقی ها، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (468.76 K)
-155
پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.97 K)
-154
پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دورهی پایانی بر عملکرد و اندوخته ی چربی درون شکمی جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.97 K)
-153
تاثیر استفاده از پروبیوتیک و فایتوبیوتیک بر کلسترول و صفات کیفی تخم مرغ
پریناز قدیم شاهسوار، سعادت صادقی، عباس رافت، حامد نعمت نژاد، مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.48 K)
-152
پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.79 K)
-151
پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندوخته چربی درون شکمی جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.34 K)
-150
اثرات بکارگیری پروبیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط آنها بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، اصغر نقی ها، مختار خواجوی، سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.96 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2