صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
27
-274
تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.88 K
-273
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﻮﺷﺎرﯾﺰه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرشته بیگی علی آبادی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
366.91 K
-272
اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم ﺑﺎ و ﺑﺪون ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
سوسن محمدی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طاهره مومنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
374.62 K
-271
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
زهرا دارابی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، رامین حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
287.41 K
-270
اثرات ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﮐﺎﻓﯽ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز
طاهره مومنه، سوسن محمدی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
366.43 K
-269
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
امین علی حسین طایفه، رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
354.03 K
-268
اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
285.79 K
-267
اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﻣﯿﻮه ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻇﺮﻓﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
شلیر فیضی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، تیمور جوادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
375.23 K
-266
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، ویسی بهرامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
-265
اثر گیاه و اسانس روغنی ترخون (Artemisia dracunculus) و نعناع (Mentha Piperita) بر عملکرد جوجه های گوشتی
قربانعلی صادقی، فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
223.52 K
-264
بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف دانه ماشک خام و عمل آوری شده در جیره رشد جوجه های گوشتی
علی تبعیدیان، قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
221.76 K
-263
ارزیابی خصوصیات تولیدمثلی بزهای ماده مرخز در فصل جفتگیری
عباس فرشاد، سعید آخوندزاده، محمد جواد ضمیری، قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
471.42 K
-262
اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی
علی دانشمند، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طیبه عزیزی، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
243.73 K
-261
اثر گیاه و عصاره روغنی رزماری و آنیس بر عملکرد جوجه های گوشتی
ماریا شیخ احمدی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، عثمان عزیزی، فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
162.84 K
-260
اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
329.99 K
-259
اثر سطح آنزیم و مکمل مس در جیره های بر پایه ذرت- کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر صومائی چیانه، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، برزان بهرامی کمانگر، فرهاد خلیق، حمید داورپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.3 K
-258
اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، علی دانشمند، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
361.23 K
-257
اثرات سطح کلسیم جیوه حاوی سطح کافی فسفر قابل دسترس بر پاسخ جوجه های گوشتی به افزودن آنزیم فیتاز
طاهره مومنه، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، سوسن محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.13 K
-256
اثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
74.54 K
-255
اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.24 K
-254
اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهره حیدری صغر، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.02 K
-253
بررسی اثرات اسانس گیاهان نعناع و آنیس به همراه اسیدآلی بر هیستومورفولوژی روده جوجه های گوشتی در سن 1 تا 21 رزگی
فاطمه کریمی، اسعد وزیری، قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
81.19 K
-252
بررسی اثرات اسانس گیاهان نعناع و آنیس به همراه اسید آلی بر هیستوومورفولوژی روده جوجه های گوشتی در سن 1 تا 21 روزی
فاطمه کریمی، اسعد وزیری، قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
76.13 K
-251
تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.92 K
-250
تاثیر سطوح مختلف پودر خوشاربزه بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته بیگی علی آبادی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
78.04 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2