صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
26
-124
تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.88 K)
-123
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﻮﺷﺎرﯾﺰه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرشته بیگی علی آبادی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.91 K)
-122
اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم ﺑﺎ و ﺑﺪون ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
سوسن محمدی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طاهره مومنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.62 K)
-121
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
زهرا دارابی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، رامین حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (287.41 K)
-120
اثرات ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﮐﺎﻓﯽ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز
طاهره مومنه، سوسن محمدی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.43 K)
-119
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
امین علی حسین طایفه، رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.03 K)
-118
اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.79 K)
-117
اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﻣﯿﻮه ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻇﺮﻓﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
شلیر فیضی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، تیمور جوادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.23 K)
-116
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، ویسی بهرامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
-115
اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی
علی دانشمند، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طیبه عزیزی، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (243.73 K)
-114
اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (329.99 K)
-113
اثر سطح آنزیم و مکمل مس در جیره های بر پایه ذرت- کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر صومائی چیانه، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، برزان بهرامی کمانگر، فرهاد خلیق، حمید داورپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.3 K)
-112
اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، علی دانشمند، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.23 K)
-111
اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی
دانیال فرهادی، احمد کریمی، امیرعلی صادقی، جلال رستم زاده، مایکل بدفورد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (488.22 K)
-110
اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
زانیار کریمی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (602.36 K)
-109
اثرات جایگزینی منابع غیرآلی مواد معدنی کم مصرف (روی، مس، منگنز، آهن و سلنیوم) جیره با منابع آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
سمیرا اسکندری، امیرعلی اسکندری، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (544.98 K)
-108
اثر پودر و عصاره آبی پنیرک بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی
هدا سورانی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (469.64 K)
-107
تأثیر آرژنین بر عملکرد، ایمنی و انتقال آنتی بادی مادری در بلدرچین های مولد تحت تنش گرمایی
امید کلوندی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (541.53 K)
-106
اثرات سطح کلسیم جیوه حاوی سطح کافی فسفر قابل دسترس بر پاسخ جوجه های گوشتی به افزودن آنزیم فیتاز
طاهره مومنه، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، سوسن محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.13 K)
-105
اثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.54 K)
-104
اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.24 K)
-103
اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهره حیدری صغر، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.02 K)
-102
تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.92 K)
-101
تاثیر سطوح مختلف پودر خوشاربزه بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته بیگی علی آبادی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.04 K)
-100
اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندو با و بدون عمل آوری بر خصوصیات مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
سوسن محمدی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طاهره مومنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (73.4 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2