صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
اثرات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ذرت ﺑﺎ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺎ و ﺑﺪون اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا سقائی، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار، داریوش شکوری، بهمن نویدشاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
358.93 K
2
اثر ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ و ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا سقائی، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار، داریوش شکوری، بهمن نوید شاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
380.98 K
3
ﺗﺎﺛﯿﺮ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﮐﻮﭼﮏ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمود مسیبی، داریوش شکوری، ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
378.77 K
4
بررﺳﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ﺗﺎﺛﯿﺮ آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمود مسیبی، داریوش شکوری، ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
369.76 K
5
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ پایه ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و pH ﺷﯿﺮاﺑﻪ ﺳﻨﮕﺪان و ﺳﮑﻮم جوجه های گوشتی
شعله هوشیار، علیرضا سقایی، ایوب بدرزاده، داریوش شکوری، فرهاد دستمالچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
377.66 K
6
اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن ﻧﺴﺒﯽ ﺑﺮﺧﯽ از اﻧﺪامﻫﺎی ﮔﻮارﺷﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شعله هوشیار، علیرضا سقایی، ایوب بدرزاده، داریوش شکوری، فرهاد دستمالچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
376.88 K
7
اثرات اﯾﺰوﻓﻼون ﻫﺎی ﺳﻮﯾﺎ روی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﻟﯿﭙﯿﺪی ﺳﺮم و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
اکبر شیرعلی نژاد، داریوش شکوری، عبداله سبحانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.92 K
8
اثرات اﯾﺰوﻓﻼون ﻫﺎی ﺳﻮﯾﺎ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
اکبر شیرعلی نژاد، داریوش شکوری، عبداله سبحانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
377.2 K