نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم شهریار، سینا معماریان، احمد محمودی، مجید طغیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.06 K

2 تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
احمد محمودی، سینا معماریان، مریم شهریار، مجید طغیانی، مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 364.21 K

3 تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
سینا معماریان، مجید طغیانی، احمد محمودی، مریم شهریاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 183.67 K

4 تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مریم شهریار، مجید طغیانی، احمد محمودی، سینا معماریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.99 K

5 تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
احمد محمودی، مجید طغیانی، سینا معماریان، مریم شهریار، مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.53 K