| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| مریم شهریار، سینا معماریان، احمد محمودی، مجید طغیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 372.06 K | ||
| 2 | تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| احمد محمودی، سینا معماریان، مریم شهریار، مجید طغیانی، مهدی هاشمی نیا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 364.21 K | ||
| 3 | تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| سینا معماریان، مجید طغیانی، احمد محمودی، مریم شهریاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 183.67 K | ||
| 4 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| مریم شهریار، مجید طغیانی، احمد محمودی، سینا معماریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 36.99 K | ||
| 5 | تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | |
| احمد محمودی، مجید طغیانی، سینا معماریان، مریم شهریار، مهدی هاشمی نیا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.53 K | ||