صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم شهریار، سینا معماریان، احمد محمودی، مجید طغیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
372.06 K
2
تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
احمد محمودی، سینا معماریان، مریم شهریار، مجید طغیانی، مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
364.21 K
3
بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎطBHBA ﺑﺎ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن
امیر زرگران، احمد محمودی، شاهین اقبال سعید
مشاهده مقاله
اصل مقاله
263.32 K
4
ﺑﺮرﺳﯽ ﺟﻬﺶﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ژن PRKAG1 ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
احمد محمودی، امیر زرگران، شاهین اقبال سعید
مشاهده مقاله
اصل مقاله
437.86 K
5
بررسی جهش های موجود در ژن PRKAG1 گاوهای شیری هلشتاین
احمد محمودی، شاهین اقبال سعید، رضا وجدی حکم آبادی، امیر زرگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.42 M
6
بررسی جهش های موجود در ژن MRJP3( پروتئین اصلی زیر واحد3 ژل رویال) در زنبورهای استان اصفهان
مریم شهریار، شاهین اقبال سعید، بیژن حاتمی، احمد محمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.95 M
7
تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
سینا معماریان، مجید طغیانی، احمد محمودی، مریم شهریاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
183.67 K
8
بررسی ارتباط BHBA با صفات تولیدی در گاوهای شیری هلشتاین استان اصفهان
امیر زرگران، شاهین اقبال سعید، احمد محمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
76.28 K
9
تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مریم شهریار، مجید طغیانی، احمد محمودی، سینا معماریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.99 K
10
تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
احمد محمودی، مجید طغیانی، سینا معماریان، مریم شهریار، مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.53 K