نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
رضا میرشکار، سعید حسنی، بهروز دستار، بهاره شعبانپور | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.43 K | ||
2 | اثر عصاره های چای سبز، رزماری و اکیناسه روی ماندگاری ران مرغ در دمای° 4سانتیگراد | |
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.69 K | ||
3 | بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی | |
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 445.64 K | ||
4 | تاثیر حذف مکمل های ویتامینی در جیره های دارای مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و PH گوشت ران جوجه های گوشتی | |
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.99 K |