| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
| رضا میرشکار، سعید حسنی، بهروز دستار، بهاره شعبانپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 383.43 K | ||
| 2 | اثر عصاره های چای سبز، رزماری و اکیناسه روی ماندگاری ران مرغ در دمای° 4سانتیگراد | |
| رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 154.69 K | ||
| 3 | بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی | |
| رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 445.64 K | ||
| 4 | تاثیر حذف مکمل های ویتامینی در جیره های دارای مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و PH گوشت ران جوجه های گوشتی | |
| رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 36.99 K | ||