صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
78
-1874
تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
رضا میرشکار، سعید حسنی، بهروز دستار، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
383.43 K
-1873
ﺗﺎﺛﯿﺮاﻧﺪازه ذرات ذرت ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ و ﻣﮑﻤﻞ روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ رﻓﺘﺎر ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺗﺮﺷﺢ ﺑﺰاق
محمدمهدی شریفی حسینی، نور محمد تربتی، اسدا... تیموری یانسری، سعید حسنی، تقی قورچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
285.25 K
-1872
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻧﺪازه ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﮐﻠﯿﻨﻮﭘﺘﯿﻠﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی رﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
بهمن پریزادیان کاوان، محمود شمس شرق، سعید حسنی، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
276.14 K
-1871
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﺎدری ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت رﺷﺪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮدی
زهرا داوری ورانلو، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، فیروز صمدی، سونیا زکی زاده، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
396.14 K
-1870
تجزیه و ﺗﺤﻠﯿﻞ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺻﻔﺎت رﺷﺪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮدی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آﻧﺎﻟﯿﺰﻫﺎی ﭼﻨﺪ ﻣﺘﻐﯿﺮه
زهرا داوری ورانلو، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، فیروز صمدی، سونیا زکی زاده، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
387.91 K
-1869
ﺑﺮآورد روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت اﻗﺘﺼﺎدی در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮدی ﺷﯿﺮوان
سکینه نقویان، سعید حسنی، مجنبی آهنی آذری، نوربی بی مامی زاده، علیرضا خان احمدی، داود علی ساقی، محمدحسن عادلی خواه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
367.73 K
-1868
ﺗﺤﻠﯿﻞ ﭼﻨﺪ ﻣﺘﻐﯿﺮه ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽﻫﺎی ژﻧﺘﯿﮑﯽ و ﻓﻨﻮﺗﯿﭙﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ ﺑﺎ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان
علیرضا شهدادی، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، علی ساقی، علیرضا اقبال
مشاهده مقاله
اصل مقاله
297.19 K
-1867
ارزﯾﺎﺑﯽ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ دوره اول ﺷﯿﺮواری در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان
علیرضا شهدادی، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، داودعلی ساقی، علیرضل اقبال
مشاهده مقاله
اصل مقاله
298.72 K
-1866
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش اﺻﻼﺣﯽ وزن از ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ و ﻣﺎده اﯾﺴﺘﮕﺎه ﭘﺮورش و اﺻﻼحﻧﮋاد ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮدی ﺷﯿﺮوان
سکینه نقویان، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، نوربی بی مامی زاده، علیرضا خان احمدی، داودعلی ساقی، محمدحسن عادلی خواه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
336.6 K
-1865
برازش منحنی پروتئین شیر در اولین زایش گوسفند کردی شیروان با استفاده از گامای ناقص وود
ساناز عباسی امین آبادی، سعید حسنی، سعید زره داران، علیرضا خان احمدی، رضا اشکانی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.64 M
-1864
بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر درصد پروتئین شیر گوسفند کردی شیروان
ساناز عباسی امین آبادی، سعید حسنی، سعید زره داران، علیرضا خان احمدی، رضا اشکانی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.48 M
-1863
بررسی ارتباط ابعاد عضله سینه اندازه گیری شده توسط اولتراسونیک و ترکیب لاشه در بلدرچین ژاپنی
صدیقه اکبرنژاد نشلی، سعید زره داران، سعید حسنی، فیروز صمدی، الیاس لطفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.47 M
-1862
پیش بینی وزن بدن و ترکیبات لاشه با استفاده از اطلاعات اولتراسونیک عضله سینه در بلدرچین ژاپنی
صدیقه اکبرنژاد نشلی، سعید زره داران، سعید حسنی، فیروز صمدی، الیاس لطفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.47 M
-1861
پیش بینی تیترآنتی بادی برعلیه گلبول قرمز گوسفندی با استفاده ازوزن اندامهای حمایتی در بلدرچین ژاپنی
بتول اصغری، سعید زره داران، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.65 M
-1860
پیش بینی پاسخ ایمنی برعلیه گلبول قرمزگوسفندی براساس شمار گلبول های سفیدخونی در بلدرچین ژاپنی
بتول اصغری، سعید زره داران، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.62 M
-1859
برازش منحنی چربی شیر در اولین زایش گوسفند کردی ایستگاه حسین آباد شیروان با استفاده از تابع گامای ناقص وود
زینب رحمانی، سعید حسنی، سعید زره داران، سونیا زکی زاده، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.36 M
-1858
بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر درصد چربی شیر گوسفند کردی ایستگاه حسین آباد شیروان
زینب رحمانی، سعید حسنی، سعید زره داران، سونیا زکی زاده، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.35 M
-1857
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮزﺋﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ درﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
اکرم شبانی، بهروز دستار، مرتضی خمیری، بهاره شعبان پور، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
907.08 K
-1856
اثر برخی عوامل محیطی بر تولیدشیر گوسفند کردی شیروان
فاطمه کاظمی برزل آباد، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، فیروز صمدی، داوودعلی ساقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.41 M
-1855
استفاده از تابع غیر خطی وود در توصیف منحنی شیردهی تولید شیر اولین زایش گوسفند کردی شیروان
فاطمه کاظمی برزل آباد، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، فیروز صمدی، داوودعلی ساقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.53 M
-1854
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی برا ایمنی هومورال و وزن اندام های لنفاوی در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
961.68 K
-1853
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
968.97 K
-1852
تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.36 M
-1851
تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
-1850
تاثیر پودر کنگر فرنگی بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، فرزانه گنجی، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.19 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4