صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
22
1
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﮔﯿﺎه ذرت ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت اﯾﺮانی
ﻏﻼﻣﺤﺴﯿﻦ ﺻﻔﺮزاده ﭼﺎﻗﻤﯽ، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.35 K)
2
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.37 K)
3
تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.31 K)
4
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺟﻮ اﯾﺮاﻧﯽ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎیشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (276.34 K)
5
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮی ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻌﺎدل اﻧﺮژی و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﺎوﻫﺎی ﺗﺎزه زای ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
فیروزه فرهمند، مسیح اله فروزمند، محمد خوروش، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (312.36 K)
6
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮی ﺟﯿﺮه دوره اﻧﺘﻈﺎر زاﯾﺶ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮارﺷﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎین
فیروزه فرهمند، مسیح اله فروزمند، محمد خوروش، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.74 K)
7
اﺛﺮ ارﺗﻔﺎع ﺑﺮداﺷﺖ ﺑﺮ ﻧﺴﺒﺖ اﻧﺪامﻫﺎی ﻫﻮاﯾﯽ ﮔﯿﺎه و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت اﯾﺮانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.29 K)
8
بررسی تاثیر رنگ پوششی بدن گاوهای هلشتاین بر صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوداری های صنعتی اصفهان
مسعود برومند جزی، محسن دادار، مسیح اله فروزمند، محمد رضا بصیری، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.07 MB)
9
تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند، مسعود علیخانی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.58 MB)
10
مطالعه تأثیر نوع رقم و مرحله برداشت بر ترکیب شیمیایی علوفه ذرت بدون بلال
مسیح اله فروزمند، غلام رضا قربانی، مسعود علیخانی، مسعود برومند جزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.9 K)
11
مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258.94 K)
12
مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.52 K)
13
تأثیر نوع رقم و زمان برداشت بر ترکیب اندام های هوایی گیاه ذرت سیلوئی
مسعود برومند جزی، مسیح اله فروزمند، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.42 K)
14
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و سالبوتامول بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری
حمیرا قاسمی، مسیح اله فروزمند، اصغر نقی ها، مصطفی محقق دولت آبادی، لیلا حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.95 K)
15
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده برعملکرد بره های پرواری
لیلا حیدری، مسیح اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، اصغر نقی ها، حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (331.18 K)
16
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده بر قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری نژاد بهمئی
لیلا حیدری، مسیح اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، اصغر نقی ها، حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (336.65 K)
17
اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.71 K)
18
تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.53 K)
19
مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.5 K)
20
مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.2 K)
21
بررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانی
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.95 K)
22
بررسی اثر سطوح مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.27 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه