صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
22
1
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﮔﯿﺎه ذرت ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت اﯾﺮانی
ﻏﻼﻣﺤﺴﯿﻦ ﺻﻔﺮزاده ﭼﺎﻗﻤﯽ، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
298.35 K
2
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
309.37 K
3
تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
353.31 K
4
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺟﻮ اﯾﺮاﻧﯽ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎیشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
276.34 K
5
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮی ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻌﺎدل اﻧﺮژی و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﺎوﻫﺎی ﺗﺎزه زای ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
فیروزه فرهمند، مسیح اله فروزمند، محمد خوروش، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
312.36 K
6
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮی ﺟﯿﺮه دوره اﻧﺘﻈﺎر زاﯾﺶ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮارﺷﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎین
فیروزه فرهمند، مسیح اله فروزمند، محمد خوروش، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
364.74 K
7
اﺛﺮ ارﺗﻔﺎع ﺑﺮداﺷﺖ ﺑﺮ ﻧﺴﺒﺖ اﻧﺪامﻫﺎی ﻫﻮاﯾﯽ ﮔﯿﺎه و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت اﯾﺮانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
279.29 K
8
بررسی تاثیر رنگ پوششی بدن گاوهای هلشتاین بر صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوداری های صنعتی اصفهان
مسعود برومند جزی، محسن دادار، مسیح اله فروزمند، محمد رضا بصیری، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.07 M
9
تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند، مسعود علیخانی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.58 M
10
مطالعه تأثیر نوع رقم و مرحله برداشت بر ترکیب شیمیایی علوفه ذرت بدون بلال
مسیح اله فروزمند، غلام رضا قربانی، مسعود علیخانی، مسعود برومند جزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
278.9 K
11
مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
258.94 K
12
مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
262.52 K
13
تأثیر نوع رقم و زمان برداشت بر ترکیب اندام های هوایی گیاه ذرت سیلوئی
مسعود برومند جزی، مسیح اله فروزمند، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
274.42 K
14
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و سالبوتامول بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری
حمیرا قاسمی، مسیح اله فروزمند، اصغر نقی ها، مصطفی محقق دولت آبادی، لیلا حیدری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
395.95 K
15
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده برعملکرد بره های پرواری
لیلا حیدری، مسیح اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، اصغر نقی ها، حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
331.18 K
16
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده بر قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری نژاد بهمئی
لیلا حیدری، مسیح اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، اصغر نقی ها، حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
336.65 K
17
اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
371.71 K
18
تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.53 K
19
مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
78.5 K
20
مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.2 K
21
بررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانی
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.95 K
22
بررسی اثر سطوح مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
41.27 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه