صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﮔﯿﺎه ذرت ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت اﯾﺮانی
ﻏﻼﻣﺤﺴﯿﻦ ﺻﻔﺮزاده ﭼﺎﻗﻤﯽ، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.35 K)
2
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.37 K)
3
تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.31 K)
4
مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258.94 K)
5
مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.52 K)
6
عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصارهی الکلی برگ زیتون(Olea europaea L)
فاطمه باقری، محمد هوشمند، علی نقی کشتکاران، سیامک پارسایی، رضا نقی ها
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (408.3 K)
7
اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.71 K)
8
تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.53 K)
9
بررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانی
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.95 K)
10
بررسی اثر سطوح مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.27 K)