نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﺳﺒﺰ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی | |
وحید کردستانچی، اکبر تقی زاده، علی زنبوری، حجت شهرزاد، علی مساغدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.15 K) | ||
2 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
حجت شهزاد، اکبر تقی زاده، یوسف مهمان نواز، وحید کردستانچی، علی مساعدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.03 K) | ||
3 | تعیین ارزش غذایی جلبک سبز با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
وحید کردستانچی، اکبر تقی زاده، علی زنبوری، حجت شهزاد، علی مساعدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.3 K) | ||
4 | تعیین ارزش غذایی دانه گلرنگ فرآوری شده با استفاده از روش تولید گاز | |
حجت شهزاد، اکبر تقی زاده، یوسف مهمان نواز، وحید کردستانچی، علی مساعدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K) |