نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
حجت شهزاد، اکبر تقی زاده، یوسف مهمان نواز، وحید کردستانچی، علی مساعدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 276.03 K

2 تعیین ارزش غذایی جلبک سبز با استفاده از روش کیسه های نایلونی
وحید کردستانچی، اکبر تقی زاده، علی زنبوری، حجت شهزاد، علی مساعدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 80.3 K

3 تعیین ارزش غذایی دانه گلرنگ فرآوری شده با استفاده از روش تولید گاز
حجت شهزاد، اکبر تقی زاده، یوسف مهمان نواز، وحید کردستانچی، علی مساعدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.13 K