نویسنده =
تعداد مقالات: 37

-124 تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ( Phragmetes australis ) رﺷﺪ ﮐﺮده در ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﯽ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ ( in situ )
مصطفی ﯾﻮﺳﻒ اﻟﻬﯽ، سعید شایسته، ﻗﺎﺳﻢ ﺟﻠﯿﻠﻮﻧﺪ، کمال شجاعیان، حسن کارگر، مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.91 K)

-123 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردویی، مسلم بهروزیان، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند، محمدسالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.19 K)

-122 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردوئی، مسلم بهروزیان، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند، محمدسالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.9 K)

-121 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.72 K)

-120 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی in situ
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.95 K)

-119 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K)

-118 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ).
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندار لو
مشاهده مقاله

-117 ﺑﺮآورد ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽ ﻣﺤﯿﻂ داﺋﻤﯽ و ﺗﮑﺮارﭘﺬﯾﺮی ﺑﺮای ﺻﻔﺖ اﻣﺘﯿﺎز ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﺳﻮﻣﺎﺗﯿﮏ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﮏ ﻣﺪل روزآزﻣﻮن ﺑﺎ ﺗﺎﺑﻌﯿﺖ ﺗﺼﺎدﻓﯽ
عاطفه عابدینی، همایون فرهنگ فر، کمال شجاعیان، بهروز محمدنظری، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.27 K)

-116 اثر استفاده از اسیدلینولئیک کنژوگه (CLA) بر تغییرات فراسنجهه ای خونی در جوجه گوشتی
مجید ابراهیم پور، مجید سالاری، کمال شجاعیان، مهران مهری، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.5 K)

-115 بررسی روند ژنتیکی نمره سلولهای سوماتیک گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از دو مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی
عاطفه عابدینی، همایون فرهنگ فر، کمال شجاعیان، حسین نعیمی پور، بهروز محمد نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.17 K)

-114 تخمین پارامترهای ژنتیکی نمره سلول های سوماتیک درگاوهای هلشتاین ایران با استفاده از مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی
عاطفه عابدینی، کمال شجاعیان، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی، بهروز محمدنظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.43 K)

-113 برآورد وراثت پذیری صفات وزن بدن بره های نژاد کردی شمال خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
علی اصغر فیروزی مایوان، محمود وطن خواه، حمیدرضا میرزائی، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.13 K)

-112 تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت تولید چربی شیر گاوهای نژاد هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
حسن اله یارزاده زیارت، کمال شجاعیان، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.22 K)

-111 بررسی چندشکلی ژن GOLA_ DRB3با استفاده از PCR_RFLPدر بز کرکی رائینی
محسن بهاءالدینی، کمال شجاعیان، محمد رضا محمد آبادی، امین باقی زاده، ناهید عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.12 K)

-110 اثر پروبیوتیک بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در مراحل مختلف بلوغ
رحمت الله حق پرور، علی صالحی، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، سیامک پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.83 K)

-109 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش کیسه های نایلونی
سمیه بولاغ، کمال شجاعیان، محمد سیدی فرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.82 K)

-108 تعیین روابط خویشاوندی بین طیور نژادهای سیستان و بلوچستان با استفاده از نشانگرهای مولکولی SSR
فاطمه ربانی، زینب امیری قنات سامان، مسعود علی پناه، آدم ترکمن زهی، محمدرضا نصیری، کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.81 K)

-107 بررسی چند شکلی جمعیت مرغ بومی سیستان بااستفاده از نشانگرهای ریز ماهواره
زینب امیری قنات سامان، فاطمه ربانی، مسعود علی پناه، آدم ترکمن زهی، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.73 K)

-106 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش تولید گاز
سمیه بولاغ، کمال شجاعیان، محمد سیدی فرگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.46 K)

-105 بررسی ارزش غذایی سیلاژ سرشاخه خرما منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro)
حمید خراسانی، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، مجید سالاری، رحمت اله حق پرور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.31 K)

-104 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K)

-103 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.91 K)

-102 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.7 K)

-101 اثراوره و زئولیت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلوی علوفه نی
نصراله بادپروا، الهام رخشانی، عیسی یعقوبی، کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (564.58 K)

-100 پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه
نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.75 K)