نویسنده = |
تعداد مقالات: 6 |
|
1 |
|
پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ |
|
زهرا امیدی کوشک قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 367.9 K
|
|
2 |
|
پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی |
|
سعید امیری، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده، مختار خواجوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 374.32 K
|
|
3 |
|
پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی |
|
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 36.97 K
|
|
4 |
|
پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی |
|
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 76.79 K
|
|
5 |
|
پیامد افزودن آنزیم با یا بدون شنبلیله در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
زهرا امیدی کوشک قاضی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی، منوچهر هاشمی دهقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 72.36 K
|
|
6 |
|
پیامد افزودن آنزیم با یا بدون پروبیوتیک در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
زهرا امیدی کوشک قاضی، مختار خواجوی، مصطفی قادری، منوچهر هاشمی دهقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 37.19 K
|