نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثر آﻧﺰﯾﻢ زاﯾﻼﻧﺎز و ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻی وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم، ﺑﺮﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وحید خرم آبادی، موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 360.01 K

2 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭘﻮدر زﯾﺮه ﺳﯿﺎه و زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﻪ جیره ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رشد و ﭘﺎﺳﺦ ﺗﺴﺖ ﻓﻮق ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﯽCBH در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 364.3 K

3 اثر سطوح مختلف عصاره آویشن در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و جمعیت باکتریایی روده در جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، مجید کلانتر، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 326.12 K

4 اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی، موسی شفیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 71.89 K

5 اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.21 K