صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
5
1
اثر آﻧﺰﯾﻢ زاﯾﻼﻧﺎز و ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻی وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم، ﺑﺮﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وحید خرم آبادی، موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.01 K)
2
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭘﻮدر زﯾﺮه ﺳﯿﺎه و زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﻪ جیره ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رشد و ﭘﺎﺳﺦ ﺗﺴﺖ ﻓﻮق ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﯽCBH در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.3 K)
3
بررسی عوامل موثر بر تعداد روزهای باز و فاصله زایش در گاوهای اصیل ( هلشتاین ) و آمیخته ( هلشتاین*بومی) استان کردستان
موسی شفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (605.29 K)
4
اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی، موسی شفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (71.89 K)
5
اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.21 K)