صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
14
1
اثر آﻧﺰﯾﻢ زاﯾﻼﻧﺎز و ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻی وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم، ﺑﺮﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وحید خرم آبادی، موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.01 K)
2
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭘﻮدر زﯾﺮه ﺳﯿﺎه و زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﻪ جیره ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رشد و ﭘﺎﺳﺦ ﺗﺴﺖ ﻓﻮق ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﯽCBH در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.3 K)
3
اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی
محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.13 K)
4
بررسی بیان ژن های پپتیدهای ضد میکروبی در سکوم جوجه های گوشتی هنگام آلودگی به سالمونلا و تغذیه با پروبیوتیک
محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حمیدرضا حقیقی، شایان شریف
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (428.66 K)
5
اثر سطوح مختلف ویتامین A در جیره های بر پایه ی گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
صغری حاتمی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، راضیه رئیسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (311.9 K)
6
ارزیابی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف ویتامین A
صغری حاتمی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، راضیه رئیسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.74 K)
7
توانایی رگرسیونی اسپلاین برای توصیف منحنی رشد جوجه های گوشتی و مقایسه آن با توابع غیر خطی
سوگل حاجی حیدری، حسین مهربان، محمدرضا اکبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (673.22 K)
8
اثر افزودن آنزیم، ویتامین A و مکمل روی در جیره های بر پایه گندم بر طول و وزن نسبی بخش های مختلف روده باریک جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
سمیه قائد امینی، محمدرضا اکبری، ابراهیم اسدی خشوئی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (520.33 K)
9
بررسی پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی مصرف کننده جیره های بر پایه گندم در پاسخ به افزودن سطوح مختلف ویتامین A، روی و آنزیم
سمیه قائد امینی، محمدرضا اکبری، ابراهیم اسدی خشوئی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (593.46 K)
10
اثر سطوح مختلف آنزیم و ترئونین در جیره های بر پایه گندم بر شاخص های رشد و ویسکوزیته محتویات روده جوجه های گوشتی
ماندانا حسینی، محمدرضا اکبری، حسین مهربان، علی محرری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (740.81 K)
11
اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی، صغری حاتمی، محمدرضا اکبری، حسین مهریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (386.27 K)
12
اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی، محمدرضا اکبری، حسین مهربان، صغری حاتمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.14 K)
13
اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی، موسی شفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (71.89 K)
14
اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.21 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه