صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
18
1
بررﺳﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ و ﻣﺎده ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ﻗﻔس
ملیحه مروت، پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، ابراهیم بحرینی، رضا مصدق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.44 K)
2
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.76 K)
3
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی ﻧﺮ رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.89 K)
4
تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل و سطوح مختلف پروتئین خام بر قابلیت هضم اجزاء شیمیایی جیره و اسیدیته ادرار و مدفوع بره های نر کرمانی
امید دیانی، پوریا دادور، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (161.31 K)
5
تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی
پوریا دادور، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (287.08 K)
6
تعیین ترکیبات مغذی و قابلیت هضم تفاله لیمو ترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا
امید دیانی، پوریا دادور، محمدرضا محمدآبادی، اکرم قیاسی، محمد سفلایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.22 K)
7
مقایسه خصوصیات فیزیکی و ترکیب شیمیایی تفاله لیمو ترش عمل آوری نشده و تفاله عمل آوری شده با مخمر ساکارو مایسز سرویسیا
پوریا دادور، امید دیانی، ملیحه مروت، مجید دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.68 K)
8
تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل و سطح پروتئین خام بر عملکرد و پارامترهای خونی بره های نر کرمانی
پوریا دادور، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (215.79 K)
9
تأثیر پریبیوتیک تکنوموس بر فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی در معرض باکتری سالمونلا انتریتیدیس
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، جاوید امینی، فائزه منشی زاده، پیروز شاکری، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (362.71 K)
10
بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر فراسنجه های خونی و شاخص های ایمنی در جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (195.86 K)
11
بررسی تأثیر باکتری سالمونلا انتریتیدیس بر فلورمیکروبی و مورفولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراک
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، جاوید امینی، فائزه منشی زاده، پیروز شاکری، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.7 K)
12
تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر قابلیت هضم ظاهری خوراک در بزهای شیرده
معصومه تکلوزاده، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (700.77 K)
13
تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر ترکیب شیر و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در بزهای شیرده
معصومه تکلوزاده، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (643.78 K)
14
تاثیر تغذیه جیره های دستی به جای جیره های مرتعی بر روند تغییرات نیتروژن آمونیاکی شکمبه شتر های تک کوهانه
پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، محسن ساری، جمال فیاضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.74 K)
15
بررسی تغییرات روند pH شکمبه شترهای تک کوهانه تحت تاثیر تغذیه جیره های دستی و جیره های مرتعی
پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، محسن ساری، جمال فیاضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (407.26 K)
16
بررسی اثر فرآوری تفاله لیموترش با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ابقاء نیتروژن و پارامترهای ادرار بزهای نر رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.84 K)
17
بررسی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده تغذیه شده با نسبت متفاوت انرژی به پروتئین، پرورش یافته در قفس
ملیحه مروت، پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، ابراهیم بحرینی، رضا مصدق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (72.21 K)
18
بررسی اثر ملاتونین روی شاخص های باروری در قوچ نژاد مغانی در خارج فصل تولید مثلی
سجاد فاطمی سید بگلو، صالح طباطبائی وکیلی، مسعود والی، پوریا دادور، ناصر روشنی، سولماز فتحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.63 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه