صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
5
1
مقایسه اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟه های گوشتی
محمدعلی بهروز لک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.96 K
2
اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بربر شاخصهای کیفی گوشت در بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
805.14 K
3
اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 برعملکرد رشد بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
441.62 K
4
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.29 K
5
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
74.18 K