| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 318.98 K | ||
| 2 | تأثیر افزودن پوست پرتقال خشک شده بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
| زهره پورحسین عربانی مقدم، عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 136.27 K | ||
| 3 | تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| عباس ابراهیمی، زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 109.13 K | ||
| 4 | تاثیر عصاره پوست پرتقال بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
| عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 76.21 K | ||