نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻓﺮآوری ﺧﯿﺴﺎﻧﺪن، ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه و اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻓﯿﺘﺎت ﺗﻮﺳﻂ ﻓﯿﺘﺎز ﮔﯿﺎﻫﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزمایشگاهی
امیدعلی اسماعیلی پور، صدراله مولایی مقبلی، اکبر گران
مشاهده مقاله اصل مقاله 369.03 K

2 تآثیر پودر میوه پنیرباد برعملکرد جوجه های گوشتی در شرایط استرس گرمایی
مسلم آلبا، امیدعلی اسماعیلی پور، روح الله میرمحمودی، نعمت ضیایی، زهرا نیک نفس دهقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 350.25 K

3 تاثیر سطوح مختلف تفاله خشک مرکبات و آنزیم پکتیناز بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا نیک نفس دهقانی، مسلم آلبا، امیدعلی اسماعیلی پور، روح الله میرمحمودی، سعید امین زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 389.99 K

4 تاثیر سطوح مختلف تفاله خشک مرکبات بر وزن و طول نسبی اندام های داخلی جوجه های گوشتی
زهرا نیک نفس دهقانی، مسلم آلبا، امیدعلی اسماعیلی پور، روح الله میرمحمودی، سعید امین زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.35 K

5 اثر سطوح مختلف پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
مهدیه سلطانی، مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 332.12 K

6 اثر پودر گیاه زنجبیل و ویتامین E بر عملکرد و وزن نسبی اندام های داخلی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
امیدعلی اسماعیلی پور، نجمه طاهری سروتمین، مژگان مظهری، روح الله میرمحمودی، صدرالله مولایی مقبلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 365.83 K

7 اثر نانو ویتامین Cو نانو اکسید روی بر فراسنجه های هماتولوژیکی در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
کامران بهرامپور، نعمت ضیائی، امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 407.99 K

8 اثر نانو ویتامین Cو نانو اکسید روی بر مرفولوژی ژوژنوم روده در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
کامران بهرامپور، نعمت ضیائی، امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.25 K

9 اثر پودر چای قرمز و سلنیوم بر بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی
ندا سیستانی، امیدعلی اسماعیلی پور، حسین دوماری، نعمت ضیائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 479.06 K

10 اثر پودر چای قرمز و سلنیوم بر مرفولوژی ژوژنوم روده در جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی
ندا سیستانی، امیدعلی اسماعیلی پور، حسین دوماری، نعمت ضیائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 479.1 K

11 بررسی اثرات فرآوری (خیساندن) سطح کلسیم جیره و سید سیتریک بر تجزیه فیتات توسط فیتاز گیاهی در شرایط آزمایشگاهی
امیدعلی اسماعیلی پور، اکبر گران، صدرالله مولایی مقبلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.04 K