صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
اثر اﮐﺴﯿﺪ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ و ﺑﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﺳﺪﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺗﻮان ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﻌﺪاد ﭘﺮوﺗﻮزوآﻫﺎی ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
272.42 K
2
اثر اﮐﺴﯿﺪ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ و ﺑﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﺳﺪﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﻣﻘﻄﻊ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪ راﺳﺘﻪ و وزن اﺟﺰای ﻏﯿﺮ ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
270.5 K
3
اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره برمیانگین وزن قطعات راسته بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.22 M
4
اثر بی کربنات سدیم و اکسید منیزیم برچربی لاشه و میانگین وزن و درصد نیم دنبه بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.22 M
5
تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی گیاه مورینگا (Moringa oleifera)
آرش آذرفر، زهرا امینی فرد، ایوب عزیزی، مظاهر هاشمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
464.41 K
6
بررسی ترکیبات شیمیایی دانه کاملینای خام و فرآوری شده در تغذیه نشخوارکنندگان
آرش آذرفر، ایوب عزیزی، مظاهر هاشمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
555.41 K
7
اثر روش های مختلف فرآوری دانه کاملینا بر عامل تفکیک و تولید توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
آرش آذرفر، مظاهر هاشمی، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
560.64 K
8
اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر توان تولید و تعداد پروتوزوآهای مایع شکمبه در بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
78.12 K
9
اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر سطح مقطع ماهیچه راسته و وزن اجزای غیرلاشه بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.01 K