صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
6
1
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮐﻮد ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻼﯾﮑﻮل ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.54 K
2
اﺛﺮ ﮐﻮددﻫﯽ و ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻮﻟﯽ ﮐﻞ در ﮔﯿﺎه ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
333.36 K
3
ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس )
وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.16 K
4
بررسی اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، مصطفی یوسف الهی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.79 M
5
ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری بقایای زعفران عمل آوری شده با قارچ صدفی (پلوروتوس استراتوس)
وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.47 K
6
اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
79.04 K