نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮐﻮد ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻼﯾﮑﻮل ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.54 K

2 اﺛﺮ ﮐﻮددﻫﯽ و ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻮﻟﯽ ﮐﻞ در ﮔﯿﺎه ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 333.36 K

3 ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس )
وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.16 K

4 بررسی اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، مصطفی یوسف الهی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.79 M

5 ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری بقایای زعفران عمل آوری شده با قارچ صدفی (پلوروتوس استراتوس)
وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.47 K

6 اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.04 K