نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮐﻮد ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻼﯾﮑﻮل ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.54 K)

2 اﺛﺮ ﮐﻮددﻫﯽ و ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻮﻟﯽ ﮐﻞ در ﮔﯿﺎه ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.36 K)

3 تعیین ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮگ ﺑﺮﺑﺎرﯾﺲ وﻟﮕﺎرﯾﺲ ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، محمدرضا تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.34 K)

4 ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس )
وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.16 K)

5 ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری بقایای زعفران عمل آوری شده با قارچ صدفی (پلوروتوس استراتوس)
وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.47 K)

6 اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.04 K)