صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
46
-74
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﻤﮏ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﺳﺪﯾﻢ و ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﺧﻮن و pH ادرار ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد شال
امیر محمد پیرزاده نائینی، علی اکیر خادم، محمد رضاییان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.33 K)
-73
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺟﻮ ﺑﺎ ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
امیر محمد پیرزاده نائینی، علی اکبر خادم، محمد رضاییان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
-72
بررﺳﯽ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی و ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺳﻪ روزه در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
ایوب ویسی، احمد افضل زاده، حسن فضایلی، محمد علی نوروزیان، قاسم مقصودی نژاد، حسن بانه، محمد یازرلو، ارسلان نباتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.27 K)
-71
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﻨﮕﺮ(Cynara scolymus) ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﺎده ﻟﺮی- ﺑﺨﺘﯿﺎری
مهدی دهقانی سانیج، احمد افضل زاده، کامران رضا یزدی، محمد علی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.08 K)
-70
تاثیر جایگزینی علوفه کنگرفرنگی با یونجه برعملکرد و قابلیت هضم در بره های ماده لری بختیاری
مهدی دهقانی سانیچ، احمد افضل زاده، کامران رضایزدی، محمدعلی نوروزیان، مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
-69
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-68
بررسی صفات لاشه بره های حاصل از تلاقی دو نژاد زندی و زل
قادر منافی آذر، ناصر امام جمعه کاشان، عبدالرضا صالحی، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (629.78 K)
-67
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری زندی
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.05 K)
-66
بررسی تاثیر سطوح و نسبت های اختلاط روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
احمد افضل زاده، فهیمه بیطرف، داود شریفی، محمد هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (531.2 K)
-65
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک در گاوهای شیری
هادی قربانی فارمد، احمد افضل زاده، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.99 K)
-64
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری
احمد افضل زاده، هادی قربانی فارمد، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.88 K)
-63
اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری نژاد هلشتاین بر تولید و ترکیب شیر
احمد افضل زاده، محمد حسین پالیزدار، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.33 K)
-62
اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری هلشتاین بر غلظت پلاسمایی لپتین، گلوکز و اسید های چرب غیر استریفیه
محمد حسین پالیزدار، احمد افضل زاده، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (415.22 K)
-61
بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر فراسنجه های پلاسما و تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیری هلشتاین
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.51 K)
-60
اثر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری و آلودگی محیط
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.66 K)
-59
بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر مصرف اختیاری، قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه در گاوهای شیری
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.92 K)
-58
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.18 K)
-57
بررسی اثرات منابع کربوهیدرات غیر فیبری مختلف بر موثر بودن فیبر علوفه ای و عملکرد گاو شیرده
سیمین پور کاسه گران، اسد... تیموری یانسری، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.35 MB)
-56
بررسی رابطه اندازه دنبه و خصوصیات چربی لاشه در دو نژاد شال وزندی
محمدحسین بالیزدار، احمد افضل زاده، مجید خالداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.07 K)
-55
استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان یک افزودنی در تغذیه جوجه های گوشتی
حامد زرگران اصفهانی، داوود شریفی، عباس برین، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.24 K)
-54
اثر رومکس اس سی بر تخمیر شکمبه ای، گلوکز و اوره خون گاو های شیرده پر تولید هلشتاین
احمد افضل زاده، رضا خدابخشی، محمد رضائیان، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.61 K)
-53
تعیین ارزش غذایی تفاله گل محمدی با استفاده از روش تولید گاز و سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل (CNCPS)
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (220.16 K)
-52
تعیین قابلیت هضم و تجذیه پذیری تفاله گل محمدی با روش های In vivo و In situ
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (240.41 K)
-51
تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر مرفولوژی پرزهای روده باریک بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، داود شریفی، علی اکبر خادم، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236 K)
-50
اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.93 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2