صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
46
-249
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﻤﮏ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﺳﺪﯾﻢ و ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﺧﻮن و pH ادرار ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد شال
امیر محمد پیرزاده نائینی، علی اکیر خادم، محمد رضاییان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.33 K)
-248
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺟﻮ ﺑﺎ ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
امیر محمد پیرزاده نائینی، علی اکبر خادم، محمد رضاییان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
-247
بررﺳﯽ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی و ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺳﻪ روزه در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
ایوب ویسی، احمد افضل زاده، حسن فضایلی، محمد علی نوروزیان، قاسم مقصودی نژاد، حسن بانه، محمد یازرلو، ارسلان نباتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.27 K)
-246
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﻨﮕﺮ(Cynara scolymus) ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﺎده ﻟﺮی- ﺑﺨﺘﯿﺎری
مهدی دهقانی سانیج، احمد افضل زاده، کامران رضا یزدی، محمد علی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.08 K)
-245
تاثیر جایگزینی علوفه کنگرفرنگی با یونجه برعملکرد و قابلیت هضم در بره های ماده لری بختیاری
مهدی دهقانی سانیچ، احمد افضل زاده، کامران رضایزدی، محمدعلی نوروزیان، مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
-244
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-243
بررسی صفات لاشه بره های حاصل از تلاقی دو نژاد زندی و زل
قادر منافی آذر، ناصر امام جمعه کاشان، عبدالرضا صالحی، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (629.78 K)
-242
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری زندی
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.05 K)
-241
بررسی تاثیر سطوح و نسبت های اختلاط روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
احمد افضل زاده، فهیمه بیطرف، داود شریفی، محمد هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (531.2 K)
-240
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک در گاوهای شیری
هادی قربانی فارمد، احمد افضل زاده، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.99 K)
-239
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری
احمد افضل زاده، هادی قربانی فارمد، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.88 K)
-238
اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری نژاد هلشتاین بر تولید و ترکیب شیر
احمد افضل زاده، محمد حسین پالیزدار، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.33 K)
-237
اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری هلشتاین بر غلظت پلاسمایی لپتین، گلوکز و اسید های چرب غیر استریفیه
محمد حسین پالیزدار، احمد افضل زاده، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (415.22 K)
-236
بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر فراسنجه های پلاسما و تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیری هلشتاین
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.51 K)
-235
اثر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری و آلودگی محیط
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.66 K)
-234
بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر مصرف اختیاری، قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه در گاوهای شیری
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.92 K)
-233
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.18 K)
-232
بررسی اثرات منابع کربوهیدرات غیر فیبری مختلف بر موثر بودن فیبر علوفه ای و عملکرد گاو شیرده
سیمین پور کاسه گران، اسد... تیموری یانسری، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.35 MB)
-231
بررسی رابطه اندازه دنبه و خصوصیات چربی لاشه در دو نژاد شال وزندی
محمدحسین بالیزدار، احمد افضل زاده، مجید خالداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.07 K)
-230
استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان یک افزودنی در تغذیه جوجه های گوشتی
حامد زرگران اصفهانی، داوود شریفی، عباس برین، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.24 K)
-229
اثر رومکس اس سی بر تخمیر شکمبه ای، گلوکز و اوره خون گاو های شیرده پر تولید هلشتاین
احمد افضل زاده، رضا خدابخشی، محمد رضائیان، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.61 K)
-228
تعیین ارزش غذایی تفاله گل محمدی با استفاده از روش تولید گاز و سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل (CNCPS)
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (220.16 K)
-227
تعیین قابلیت هضم و تجذیه پذیری تفاله گل محمدی با روش های In vivo و In situ
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (240.41 K)
-226
تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر مرفولوژی پرزهای روده باریک بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، داود شریفی، علی اکبر خادم، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236 K)
-225
اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.93 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2