صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
33
-149
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺟﻮ ﺑﺎ ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
امیر محمد پیرزاده نائینی، علی اکبر خادم، محمد رضاییان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
-148
تاﺛﯿﺮ ﺗﺰرﯾﻖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮐﻢﻣﺼﺮف در اﻧﺘﻬﺎی آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻮان زﻧﺪهﻣﺎﻧﯽ ﺑﺮه زﻧﺪه
مختار ملاکی، محمد علی نوروزیان، علی اکبر خادم، مراد محمودی بردزردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258.31 K)
-147
اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
اسماعیل کیخسروی، علی اکبر خادم، حسین غلامی، علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.51 K)
-146
اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎذب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺴﺎب ذرت ﺳﯿﻠﻮﺷﺪه ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
سمیه معینی زاده، علی اسدی الموتی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.11 K)
-145
تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.56 K)
-144
تاثیر منابع مختلف مکمل روی برعملکرد و غلظت روی و مس در خون بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، علی چیگینی پیرمردوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
-143
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری زندی
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.05 K)
-142
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک در گاوهای شیری
هادی قربانی فارمد، احمد افضل زاده، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.99 K)
-141
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری
احمد افضل زاده، هادی قربانی فارمد، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.88 K)
-140
بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر فراسنجه های پلاسما و تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیری هلشتاین
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.51 K)
-139
اثر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری و آلودگی محیط
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.66 K)
-138
بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر مصرف اختیاری، قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه در گاوهای شیری
حسن رفیعی، احمد افضل زاده، علی اسدی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.92 K)
-137
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.18 K)
-136
تأثیراستفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر خصوصیات مورفولوژیکی روده و ویسکوزیته دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
داود شریفی، گلستان گلستانی، اکبر یعقوبفر، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.44 K)
-135
اثر رومکس اس سی بر تخمیر شکمبه ای، گلوکز و اوره خون گاو های شیرده پر تولید هلشتاین
احمد افضل زاده، رضا خدابخشی، محمد رضائیان، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.61 K)
-134
تعیین ارزش غذایی تفاله گل محمدی با استفاده از روش تولید گاز و سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل (CNCPS)
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (220.16 K)
-133
تعیین قابلیت هضم و تجذیه پذیری تفاله گل محمدی با روش های In vivo و In situ
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (240.41 K)
-132
تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر مرفولوژی پرزهای روده باریک بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، داود شریفی، علی اکبر خادم، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236 K)
-131
اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.93 K)
-130
اثر سطوح مختلف تغذیه بر فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک برخی مواد علوفه ای و کنسانتره ای مورد استفاده در تغذیه دام
احمد افضل زاده، محسن پور عابدین، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.89 K)
-129
بررسی تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر متابولیت های خون بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، داود شریفی، علی اکبر خادم، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (216.49 K)
-128
اثر سطوح مختلف تغذیه بر فاز تأخیر، ضریب انباشتگی، پتانسیل عبور و پتانسیل تجزیه برخی مواد علوفه ای مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان
احمد افضل زاده، محسن پورعابدین، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (327.53 K)
-127
اثر زئولیت و مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به سم آفلاتوکسین
محسن براتی، علی اکبر خادم، محسن برجی، داود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.28 K)
-126
مطالعه مقایسه ای استفاده از 4گیاه دارویی دارای خاصیت ضد میکروبی در تغذیه جوجه های گوشتی
سعیده حسنی خورسندی، داود شریفی، علی اکبر خادم، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.99 K)
-125
تاثیر سدیم بنتونیت بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و متابولیت های خون بره های نر پرواری
مصطفی صوفی زاده، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.05 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2