نویسنده = |
تعداد مقالات: 8 |
|
1 |
|
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی |
|
زهرا دارابی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، رامین حبیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 287.41 K
|
|
2 |
|
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ |
|
امین علی حسین طایفه، رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 354.03 K
|
|
3 |
|
اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی |
|
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 285.79 K
|
|
4 |
|
اثر سن از شیر گیری بر عملکرد گوساله های نر گوشتی سیستانی |
|
مرتضی کیخاصابر، مصطفی یوسف الهی، رامین حبیبی، اسحق نقضعلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 332.13 K
|
|
5 |
|
بررسی اثرات اسانس افسنطین بر عملکرد و سطح اکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی |
|
رامین حبیبی، قاسم جلیلوند، بیژن محمودی، حسین سمنانی نژاد، مرتضی کیخا صابر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 355.27 K
|
|
6 |
|
اثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی |
|
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 74.54 K
|
|
7 |
|
اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی |
|
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 38.24 K
|
|
8 |
|
اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی |
|
زهرا دارابی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، رامین حبیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 77.4 K
|