نویسنده =
تعداد مقالات: 69

-124 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
علی چراغی افارانی، محمود شیوازاد، ناصر موسوی، نجفقلی دبیری، مهدی دهقاتی سانیچ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.92 K)

-123 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﺴﻔﺮﻗﺎﺑﻞدﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
رضا رضایی کوچکسرایی، وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.78 K)

-122 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﯿﺎز ﮐﻠﺴﯿﻤﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.02 K)

-121 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰاﯾﺶ دﻓﻌﺎت ﺧﻮراکدﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی
رضا طاهرخانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.44 K)

-120 ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهر اسب، محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.13 K)

-119 کارایی زیستی متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک بر پایه عملکرد رشد در دوره آغازین در جوجه های گوشتی
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، محمد مهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

-118 کارایی زیستی میتونین گیاهی در مقایسه با میتونین سنتتیک بر پایه فاکتور های خونی جوجه های گوشتی
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهراسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB)

-117 ﺗﺎﺛﯿﺮ راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺮﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﮑﻤﻞ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ
حمید منوچهری اردکانی، محمود شیوازاد، محمد چمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

-116 اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد و صفات لاشه ای در جوجه های گوشتی در دوره آغازین
مرضیه ابراهیمی، احمد زارع شحنه، محمود شیوازاد، زربخت انصاری پیرسرائی، مجید تبیانیان، مسعود ادیب مرادی، کرامت نوری جلیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.81 K)

-115 اﺛﺮ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺳﻨﺘﺘﯿﮏ ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻮﻧﻮﻟﻮژی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
محمدعلی چراغی آفارانی، محمود شیوازاد، ناصر موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-114 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاﭘﻨﯽ
وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج، وحید صداقت، شیلا هادی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (853.1 K)

-113 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا ﺑﺎ روش ﺟﯿﺮه ﻧﻮﯾﺴﯽ اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﻫﺎی ﺗﯿﺮوﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ رﺷﺪ
صادق کریم زاده، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، قدرت الله رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (952.65 K)

-112 اﺛﺮات ﻧﺤﻮه ﺧﻮراک دﻫﯽ، ﻧﻮع اﻟﯿﺎف و ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ
مازیار محیطی اصلی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، مریم رضائیان، سعید امین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

-111 اﺛﺮات وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E و وزن ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ و ﮐﻠﺴﺘﺮول ﺗﺨﻢﻣﺮغ
وحید صداقت، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، مازیار محیطی اصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-110 تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری، محمد مهدی قاسمی، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.63 K)

-109 اندازه گیری و مقایسه ترکیب لاشه در جوجه های گوشتی تغذیه شده با دانه سویای حرارت داده شده، با استفاده از وزن مخصوص لاشه
احسان شهرامی، محمود شیوازاد، حمید امانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.34 K)

-108 استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، احمد زارع شحنه، عبداله حسینی، جواد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.13 K)

-107 مقایسه جلبک اسپیرولینا و رنگدانه ی صنعتی در افزایش رنگ زرده تخم مرغ خوراکی
ناهید زهروجیان، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.66 K)

-106 بررسی اثر استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار و کلسترول زرده تخم مرغ
ناهید زهروجیان، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.27 K)

-105 اثر نوع چربی بر غلظت پراکسیداسیون تخم مرغ و سرم مرغ مادر گوشتی و جوجه های آن
حبیب اقدم شهریار، محمود شیوازاد، کامبیز ناظر عدل، محمد چمنی، یحیی ابراهیم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.27 K)

-104 تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.23 K)

-103 تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.83 K)

-102 بهینه سازی واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ضیاءالدین میرحسینی، علیرضا صیداوی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.53 K)

-101 تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.46 K)

-100 اثر دو و سه بار خوراک دهی در روز بر عملکرد تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی در دوره تولید
سودابه مرادی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.15 K)