نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻮد ﻣﺮﻏﯽ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﭘﺮواری ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﻐﺎﻧﯽ
نادر پاپی، حسن فضائلی، قاسم مقصودی نژاد، احمد اکبری کله سر، فریدون امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.25 K)

2 بررﺳﯽ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی و ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺳﻪ روزه در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
ایوب ویسی، احمد افضل زاده، حسن فضایلی، محمد علی نوروزیان، قاسم مقصودی نژاد، حسن بانه، محمد یازرلو، ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.27 K)

3 بررسی شاخص های تولیدمثلی در گاوداریهای شیری صنعتی استان ایلام
یحیی عباسپور، علی اصغر مقدم، فتح االله سرحدی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری، قاسم مقصودی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.57 K)

4 اثرات سطوح مختلف کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد، قدرت جوجه درآوری و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های مادر بومی
پیمان غیور، عباسعلی قیصری، شاهین اقبال سعید، قاسم مقصودی نژاد، محمدرضا عبادی، علی اکبر نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.35 K)

5 ﺑﺮرﺳﯽ دو ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﺳﻨﺘﯽ ﺑﺮه در اﺳﺘﺎن اﯾﻼم
یحیی عباسپور، هوشنگ جعفری، صیفعلی ورمقانی، قاسم مقصودی نژاد، احمد ناجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.19 K)

6 بررسی عملکرد و قدرت ماندگاری مرغان بومی در شرایط اقلیمی و مناطق مختلف روستایی استان اصفهان در طی یک دوره تخمگذاری
عباسعلی قیصری، منیره شایسته، قاسم مقصودی نژاد، مجتبی رحمانی، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.87 K)

7 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی دوره پرورش بر توان تولیدی بلدرچین ژاپنی در طی دوره تخمگذاری
عباسعلی قیصری، حبیب ا... حلاجی، قاسم مقصودی نژاد، شاب الدین مشرف، شیلا پورعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.49 K)

8 استفاده از کود مرغی عمل آوری شده در جیره پرواری بره های مغانی
نادر پاپی، حسن فضائلی، قاسم مقصودی نژاد، احمد اکبری کله سر، فریدون امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.38 K)

9 بررسی گوارش پذیری و مصرف اختیاری دانه جو زده سه روزه در تغذیه گوسفند
ایوب ویسی، احمد افضل زاده، حسن فضایلی، محمدعلی نوروزیان، قاسم مقصودی نژاد، حسن بانه، محمد یازرلو، ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.47 K)