صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
6
1
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺑﺮهﻣﻮم و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C در ﺟﯿﺮهی ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار ﺑﺮ وزن ﺑﺪن، درﺻﺪﺗﺨﻢﻣﺮﻏﻬﺎی ﻏﯿﺮﻃﺒﯿﻌﯽ و ﺑﺮﺧ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
ژیلا سلطانی، سمیرا زنگنه، مهران ترکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
389.13 K
2
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺑﺮهﻣﻮم و اﺳﺎﻧﺲ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
ژیلا سلطانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
282.03 K
3
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﺟﯿﺮهای ﮐﺮوم ﭘﯿﮑﻮﻟﯿﻨﺎت و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﺑﺮ درﺻﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ، ﻣﯿﺰان ﺧﻮراک ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎیی
سمیرا زنگنه، ژیلا سلطانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
392.73 K
4
تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی
ژیلا سلطانی، سمیرا زنگنه، مهران ترکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.37 K
5
تاثیر افزودن عصاره الکلی بره بوم و اسانس زیره سیز بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
ژیلا سلطانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
80.38 K
6
تاثیر سطوج جیره ای کروم پیکولینات و ویتامین C بر درصد تولید تخم مرغ، میزان خوراک مصرفی و برخی شاخص های کیفی تخم در مرغان تخم گذار در شرایط تنش گرمایی
سمیرا زنگنه، ژیلا سلطانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.41 K